- Yettel topik
- iPhone topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HandsOnHard
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #25264 üzenetére
Sikerült végül új FW-t rárakni. Szerintem most jó lesz. Mert ki be kapcsoltam vagy 20 szor és minden okés. Bár 1-2 napon belül úgyis kiderül.
Köszönöm Segítséget!
-
HandsOnHard
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #25262 üzenetére
Teszt lemegy hibátlanul.
win alatt is jó lenne de olyan progi meg nincs ami ezt az ssd-t win alatt frissiti
-
HandsOnHard
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #25259 üzenetére
Asztali gép nincs a családban... cágnél van bent de néznének ha elkezdenék ott szerelgetni
Hp envy 14 legújabb BIOS.. alig lehet valamit állitani benne. nincs rá vmi DOS os parancs? -
HandsOnHard
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #25257 üzenetére
nem , alapból HDD vel került hozzám, és én egyből vettem bele ssd-t
valószínű az fw lesz a gond. de a frissitő progi meg nem látja gondolom emrt nem IDE ben van. átnyálaztam a BIOST és nem lehet ilyet állitani:
-
HandsOnHard
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #25255 üzenetére
igen én fw frissítésel próbálkozom.
De nem nagyon megy , lehet hogy amin az oprendszer van nem tudok frissiteni?
CD ről bebootol de nem látja aaz ssd-t. Lehet ez a sata/ide bellitás kéne de ilyen meg nincs a BIOSBAN1. Reboot System and enter BIOS Setup.
2. In BIOS Setup, configure SATA to use IDE (mode). (This is to allow SSD to be able to be detected in DOS mode)
3. Configure Boot Priority with CD/DVD Drive being 1st device on the list.
4. Save the BIOS Setup and Exit.
5. Once SSD is updated, User could go back into BIOS Setup and revert configuration back to original settings.Updater Procedures:
1. Download the OCZ Updater ISO file for the OCZ SSD drive.
2. Burn OCZ Updater ISO image to CD disk.
3. Insert CD disk into CD/DVD ROM drive.
4. Connect OCZ SSD to System (if Updating SSD not in current running System).
5. Boot/reboot System using OCZ Updater CD disk.
6. System should boot to DOS mode.
7. Select the Option number corresponding to SSD Drive (SSD Drive needing the Update).
8. When requested to search for SSD Drive, Enter "Y". Found drive should be displayed, Enter the Option number corresponding to the drive.
9. Updater should program the drive successfully and dispay completion message.
10. User should be returned to main menu.
11. Repeat steps 7-10 if doing multiple SSD Drive.
12. After all SSD Drive have been Updated, Exit program to go into DOS Prompt. Remove CD from CD/DVD ROM Drive and reboot System. -
HandsOnHard
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #25252 üzenetére
Sentinel 100/100
nincs virus,
nincs sajnos ssd kéznél..
win 7 ultimate, sp1 de volt több verzió, mindegyiknél ez van.én az ssd re gyanakszom, csak nem tudom hogy lehet-e hibája ugy hogy menet közben semmi baja, teszt programok sem mutatnak semmit . mégis rossz
az lehet gond hogy az indexelés kivan kapcsolva?
-
HandsOnHard
csendes tag
Persze rendesen kapcsolom ki a gépet. Nincs futó program stb. addig le sem csukom a tetjét még le nem állt.
-
HandsOnHard
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni, sajnos nagy a gond.
Laptopom: i7, 4gb ram, 120gb ocz ssd, win 7 .Beindítás: kiírja fekete képernyő , konzisztencia ellenőrzés, végigfut. nem talál hibát.
1-2 nap mulva ugyan ez. hiba nincs. gép beindul. Pár MAPPÁMAT már nem tudom megnyitni.
1-2 driver be sem tölt.
Következő nap: már a Program files-t sem tudom megnyitni, szinte egy program se tölt be, de a win megy. nincs hiba üzenet semmi. rá 1-2 napra már bejeletkezésnél megáll semmit se tudok csinálni. win újrarak.(szerencsére adatok kimentve)Létező összes meghajtó tesztet/tesztelő programot megcsináltam. sehol semmi hiba. win 7 et már 4 szer raktam újra. mindenféle verziót. mindig ugyanez ez van csak van hogy újrarakástól számítva 2-3 nap múlva kezdi.
ssd 3 hetes újonnan vásárolt.Visszasírom az XP-t azal sosem volt semmi ...
MI LEHET A GOND???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest