- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlelion21
addikt
válasz
liksoft #4378 üzenetére
Szia!
Köszönöm a pontos választ!
Mostanában alapon csinálja(na jó, nagyon ritkán, de akkor is zavar), mivel úgy használom, mert tuning szinte lehetetlen, a franc se tudja miért. Én a Ram-okra gyanakodtam, de a memtest 7órán keresztül nem talált hibát. Akár lehet alaplap-hiba is?
Lehet, hogy nem illik ebben a topic-ban ilyen kérdést feltenni, de mi is az a SMART? -
littlelion21
addikt
Sziasztok!
Az Xp az utóbbi időben úgy jött be egy párszor - egy teljesen szabványos leállítás után -, h "a rendszer súlyos hiba után állt helyre" ami üzenetet aztán alig tudok /enged/ eltüntetni.
A tuninggal voltak problémáim, bár ezt alapon (is) csinálta.
Azt szeretném kérdezni, h ez valami hardveres hibára utal(hat), vagy a winfos egyszerűen csak a végét járja?Az Xp topic-ban már feltettem ezt a kérdést, ott rámijesztettek, h lehet haldoklik a winchesterem.
-
littlelion21
addikt
válasz
liksoft #3548 üzenetére
Akkor kipróbálom az otthoni gépemben...a 400-as Bluestorm II 'ereje' már csak elég neki...
Mondjuk ez jó nagy szívás, mert pont azért vettem, h a sulis (letöltős) gépről haza tudjam hurcolászni a több giga cuccot. De így...
Mindenesetre köszönöm az eddigi segítséget!
Esetleg egyéb ötlet? -
littlelion21
addikt
válasz
liksoft #3544 üzenetére
30Gb-os IBM Travelstar, 2,5"-ös. Használtan vettem /itt a ph-n/, így gondolom formattálva van. Nem tudom, h kap-e elég tápot, sulis gép, úgyh gondolom a táp nem 1 csúcsminőség (nézem a hátulját, de nincs ráírva)... Az mp3 lejátszó, amit mondtam az is töltődött róla, csak nem látszott az ikonja. Lemezkezelő = Lemez-karbantartó? Mert ha igen, akkor az se látja. Ha nem akkor hol keressem?
Most is be van dugva, langyos és nagyon picit 'remeg' - tehát műxik.
-
littlelion21
addikt
Hi!
Most jött meg az usb-s vinyóm, a probléma "csak" az, h hiába dugom be az usb portba, nem jelenik + az ikonja sem a sajátgépben, sem a TC-ben. Ha bedugom világít a led, és a tálcán is +jelenik a "hardver bizt. eltávolítása" felirat, de mégsem látja a gép. Már több gépben is próbáltam - semmi eredmény. Van hozzá install cd, de csak win98-hoz /én Xp-t használok/. Korábban a mp3 lejátszóval volt ilyen probléma, de azt más gép látta, csak ez nem,ami előtt ülök.
Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Le Mans Ultimate
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest