Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Adam K

csendes tag

válasz ricsi99 #50784 üzenetére

üdv üdv,

kb 10-15 perc után jön elő
    Az eventlogot mazsoláztam és rákerestem ezekre: storahci 129 and disk 153 warnings
    De már széttúrtam a registry-t, hogy mindenféle hidden power beállítást megjelenítsek és beállítsak.
    A bios-os dolgot kipróbálom reggel, illetve szétszedem a gépet és megnézem a kábeleket, hátha.

köszi az infót:)

• Adam K

csendes tag

Sziasztok,

kb 1 hete vettem új gépet.
    Ryzen 3700X
    MSI x570 Gaming plus
    MSI 2070super gaming x trio
    2*16GB ddr G.Skill ripjaw V CL16 3200Mhz memória
    Samsung evo 860 ssd
    750w Seasonic gold táp

Minden tök jól működik, míg nem kezdek el játszani. Játéknál úgy tűnik lefagy az egész rendszer, hang van 1 darabig, de aztán beakad az is.Minden játék a samsung ssd-n van, a windows 1 másikon és a windows sosem fagy.
    Amire figyelmes lettem, hogy miután lefagy, majd kifagy a játék, már nem látom az SSD meghajtót a windows-ban, csak miután újraindítottam a gépet.
    Az esemény naplóban meg ilyen bejegyzéseket látok: "A rendszer ismét megpróbálta végrehajtani a(z) 1 jelű lemez (PDO objektum neve: \Device\00000037)"
    Már mindenféle power saving dolgot kikapcsoltam, beállítottam, de mégis jelentkezik ez a probléma:/
    Legfrissebb BIOS és chipset van. Sőt a samsung 860 evo firmware-ét is ellenőríztem a Samsugn MAgician programmal és abból is friss van, a diagnosztika sem mutatott hibát:/
    Lehet ilyen hiba attól hogy a sata kábel rossz? vagy kezdjek el valami komolyabban gondolkodni(rossz ssd, rossz alaplap hasonló) Rengeteg oldalt átolvastam, de nem oldotta meg semmi a problémát:/
    Amit ki akaork próbálni, hogy kicserélem a kábelt ha az sem, akkor másik ssd-re telepítem és megnézem ott mit produkál.

Új hozzászólás Aktív témák