- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique #51804 üzenetére
Töröltem mindkét partíciót és készítettem egy újat a Lemezkezelőben. Simán csak azt gondoltam, hogy a második partíció (560 MB) valamiféle gyári szoftvert tartalmazott, ami mondjuk egy backup készítéséhez lehetett volna segítség. Gyakorlatilag semmi különleges kérés nem volt a dolog mögött, egyszerűen csak szeretettem volna úgy visszaadni a tulajdonosának, mint ahogyan anno a dobozából kibontotta. Ha két partícióval és egy gyári szoftverrel, akkor úgy.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Western Digital 2 TB-os külső winchester (USB 3.0) nálam, amit a tulajdonosa leformázott. Két partíció volt rajta, egy pár tíz megabájtos, ami egyfajta boot partíció volt és a maradék szintén egy külön partíción az adatoknak. Mi a teendő ilyenkor? Össze kellene olvasztanom a két partíciót és simán formázni 'jobb klikk és formázással' vagy használnom kellene hozzá valami szoftvert esetleg? Lehet abból probléma, hogy a boot partíció is le lett formázva?
Előre is köszönöm nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest