- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
polarx
tag
Hello mindenki!
Kb 1 hete fedeztem fel a következő problémát: két vionyóm van egy 500 GB-os F3as samsung és egy 320 Gb-os F1 es samsung . Mindkettő 2-2 partícióra bontva. Ha total commanderben a 320-as vmelyik partícióját el akarom érni akkor kis szünet felpörgés majd egy kattanás és ezután lesz elérhető csak az adott partíció. Ez mitől lehet?
Jah és ugyan ez a felpörgés és kattanás az előbb meg volt játék közben is és közben a kép is megállt.Mitől lehet ez? Megint rossz a 320as?
Remélem érthetően írtam le a problémát!
Előre is köszi a válaszokat!
-
polarx
tag
válasz
liksoft #12770 üzenetére
A környezet rendetlen de össze fogok pakolni
. A hang mint egy kis elektromos kisülés hangja lenne. De nem nagyon tudom mihez hasonlítani. Az előző gépemben is ilyen hangot hallatott mondjuk 2 hónappal ezelőttől, de akkor még nem tudtam h az adja ki a hangot. Vigyem vissza garanciálisan? vagy rettegjek mikor megy tönkre?
-
polarx
tag
Hello mindenki!
Megfigyeltem pár hete egy furcsaságot: néha előfordult h kis pattanó hang hallatszott a gép felől, de leállításkor mindig. Először a tápra gyanakodtam, egy szakember meg is erősített h a rossz minőségű kondenzátorok adhatnak ki ilyen hangot (nah egy egy fsp everest?!). Most tovább vizsgálódtam és füleltem, arra lettem figyelmes h ha az F1es samsung vinyómat kiiktatom a rendszerből akkor nincs az a jellemző hang, visszadugtam megint. Ebből gondolom h a vinyó lehet a hang forrása. Eddig mint átlag felhasználó semmi érdemleges dolgot nem figyeltem meg, gondolom én hibátlanul működik. A kérdés ez a kis hang amit kiad az mit jelent? Vigyem vissza gariba? El fog füstölni? Mechanikai hibás lesz?
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest