- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
polarx #16294 üzenetére
Ha visszaolvasol, egyre több Embernek van ilyen gondja. Energiagazdálkodás során a drive, a BIOS és az OS is lehet "ludas". Sőt, esetenként a chipset driver is megkérdőjelezhető. "Nagyon" szeretem, mikor a "fejlődés" címszó alatt túl "intelligens" eszközöket fejlesztenek.
Egy talicskától azt várom, hogy amit beletettem, azt el tudjam tolni. Sajnos a számítástechnikában ez úgy néz ki, hogy optimalizálja a talicska a bele tehető cuccot, útvonalat, és azt is meghatározza, Te mikor és hogyan tolhatod. Röhej.
A drive-ok esetében a SMART jó dolog, hiszen látszólag minden esetben hibátlan a felület (a hibakezelést nem kell beépíteni az OS-be (de benne maradt)), csak a korrekt kezelését felejtették el az OS gyártók. Most kezdenek ébredni. Ugyanakkor az alapelv hibás, így a kiértékelés sem lehet tökéletes. Ebből a szempontból a HDSentinel program mivel gyártóktól független, valamint adatmentéses drive-ok adatai is kerülnek a fejlesztéshez, közelít az élethez.
-
liksoft
nagyúr
válasz
polarx #12771 üzenetére
Basszus! Ha fehéret mondok, feketére kérdeztek, és fordítva!
Én hibaokot (okokat) mondok, nem azt, hogy most fog meghalni, vagy életed végéig jó lesz. Én irányt próbálok adni, és nem az én feladatom x km távolságból megmondani mi a baja, hanem ötletet adni hozzá Neked!
Szerk: Nem az én döntésem, nem az én felelősségem. Neked kell döntened! (Itt éppen hibát keresned.) Ha ezzel megbíznál, akkor pénzért lehetne elvállalni. De a gép összerakója tudná a legpontosabban elvégezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest