- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok.
Jelenleg van 3 db külső winchesterem. Mind a 3 tv-hez lesz használva film nézésre.Van 2 db 1 TB-os WD és 1 db 2 TB-os WD. Mind a 3 NTFS fájlrendszert használ.
Az újabb Sony tv-m értelemszerűen kezeli mind a 3-at. Viszont van két Samsung, amelyik csak az egyik 1 TB-os WD-n látja a filmeket, a másiknál kiírja, hogy nem lehet és nem is látok rajta semmit. Ez miért lehet? Gondoltam, hogy FAT32-be átformázom őket, de csak exFAT-ot és REFS-t ír. Valaki tud a témában segíteni? -
Backrau
aktív tag
válasz
King Unique #47847 üzenetére
Bezavarhat az Asus AI 2 gyári alaplap alkalmazás?
-
Backrau
aktív tag
válasz
King Unique #47847 üzenetére
Arra emlékszem, hogy fél évvel ezelőtt újratelepítettem a windowst. Előtte jó volt. Ha USB2-ős eszközt dugok az USB3 portba (pl. egér, joy stb.) azokat rendben felismeri. Másik USB3 winyóval és kábellel próbáltam, azzal sem akart menni. Más ötlet esetleg?
-
Backrau
aktív tag
válasz
King Unique #47843 üzenetére
Na akkor írom részletesen.
Ha USB 2 portra dugom (mindegy előre vagy hátra), akkor normálban felismeri minden (fájlkezelő, total commander stb...) tudok másolni rá stb..
USB 3 csati csak a gép hátulján van, ha oda csatlakoztatom akkor a winyó felpörög és megy. Jön egy hangjelzés, hogy új eszköz és kész. Sehol nem látom, se eszközkezelő, se lemezkezelő, se fájlkezelő. Hibakód nincs, ismeretlen eszköz nincs. Ha laptop USB 3-ra dugom rá akkor tökéletesen megy. -
Backrau
aktív tag
Sziasztok.
Van egy kis problémám. Van egy WD My Passport 1TB külső 3.0-ás winchesterem. A számítógépem nem ismeri fel csak, ha USB 2.0 portba dugom. USB 3-ba felismeri, de nem tudok vele semmit csinálni. A laptop USB 3-nál simán megy. Mi lehet a probléma? Tudtok segíteni?
Opr.: Win 10
Alaplap: Asus M5A99X Evo R2.0Előre is köszönöm a segítségeket!
-
Backrau
aktív tag
válasz
Backrau #35365 üzenetére
A problémám megoldódott, igaz magyarázatot nem tudok adni rá miért. Betettem a windows telepítőlemezt és ott már látta az "elveszett" két particióm. Újratelepítettem a windows-t és jó lett minden. Szerencsére! Esetleg, ha valakinek lenne ötlete mi okozhatta ezt a galibát meghallgatnám.
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon nagy problémám van! Hazajöttem, és arra lettem figyelmes, hogy a Samsung winyómat nem lehet elérni. Bios felismeri, windows szintén, de meghajtók nincsenek! Lemezkezelőbe belementem és kiírja, hogy érvénytelen! Mi lehet a gond? Egyik bekapcsolásról a másikra történt mindez! Remélem tudtok segíteni, vagy ötleteket adni, mert ezen van rengeteg dolgom! Képet mellékeltem hátha segít valakinek. Előre is köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged