- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mailman1977
csendes tag
válasz
liksoft #10776 üzenetére
Hd Sentinel azt mondja minden a legnagyobb rendben,tuning nincs,viszont a tápellátás hát az lehet hogy ludas mert egyszer azt is kiírta menet közben hogy a videokártya nem kap elég áramot és hogy csatlakoztassam rá a plusz áramot ami viszont rá volt kötve.Most akkor lehet hogy nem bírja a tápom?Egyébként láttam egy linket valahol amin le volt rajzolva hogy samsung sata II-es vinyót hogy lehet sata I-re jumperolni és mióta megcsináltam az ábra szerint azóta megy.Lehet hogy az volt a baj.
-
Mailman1977
csendes tag
Sziasztok.Nekem lenne egy olyan problémám hogy van egy Asus KU8-X Alaplapom,és van hozzá egy Samsung HD250HJ Satás vinyóm,de sajnos nem működik rendesen a winyó mert olyanokat csinál,hogy sokszor felpörög legalább is olyan hangja van mintha pörögne,és olyankor megáll a gép pár másodpercre mikor ezt csinálja,és sokszor az is előfordul hogy egy egy ilyen felpörgés után meg is szakad a kapcsolt a vinyóval,és mondjuk torrentel feltöltött dolgoknál mindenféle hibákat ír ki pl nem található,nem olvasható,ilyesmiket.Ha valki tud segítsen kérem.Köszönöm.
-
Mailman1977
csendes tag
Sziasztok.Nekem van egy 200Gb-os Satás vinyóm és mostanában olyat csinál hogy ha használom hogy időnként Felpörög és olyankor megáll a gép olyan 6-7másodpercre utánna megy tovább és megnéztem lemezkezelőben ott azt írja hogy Állapota kifogástalan(veszélyben)mi lehet a baj?lehet hogy kuka?segítsetek pls.Köszi.
-
Mailman1977
csendes tag
Sziasztok.Nekem van egy 200Gb-os Satás vinyóm és mostanában olyat csinál hogy ha használom hogy időnként Felpörög és olyankor megáll a gép olyan 6-7másodpercre utánna megy tovább és megnéztem lemezkezelőben ott azt írja hogy Állapot
ifogástalan(veszélyben)mi lehet a baj?lehet hogy kuka?segítsetek pls.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest