Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
King Unique #56152 üzenetére
"Lemezkezelés ablakban egyáltalán NEM látszik a vinyó"
Akkor a tárolóhelyeknél célszerű megnézni.
A screenshotokkal ellátott linkelt #51138-as hsz-beli leírás (Vezérlőpult - Tárolóhelyek) működött, már látja is a win a létrehozott partíciót.
Köszönöm szépen a segítséget, ha esetleg bármikor összefutnánk, vendégem vagy egy sörre. -
elfelejtette
veterán
Bocs, igazából a Minitool Partition Wizardra gondoltam.
Mint írtam, a Lemezkezelés ablakban egyáltalán NEM látszik a vinyó. Tudom hogy lehet egy partícionálatlan vinyón új köteteket létrehozni, de ez a vinyó ott nem is látható. Pedig a HDSentinel is látja...
Az Eszközkezelőben ha megnyitom a vinyó tulajdonságait, a "Kötetek" fülön belül kilehetne listázni a lemezen található partíciókat, viszont ekkor ez a hibaüzenet jelenik meg: " Nem található a lemez kötetinformációja." -
elfelejtette
veterán
Szia!
Köszönöm a választ, vadi új a vinyó, soha nem volt még gépben. Az érdekes az, hogy a biosban (uefi) látszik, az eszközkezelőben látszik, és a HD Sentinel is, de a Win telepítő nem látja és a Particion Magic sem...
Hogyan lehet aktiválni, hogy partícionálni lehessen? -
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Egy szűz, frissen telepített Win10-es AMD Ryzen 5-ös gépbe bedugtam egy WD10EZEX vinyót tároló kötet céllal. Az Eszközkezelőben is megjelenik, "ez az eszköz megfelelően működik". Sajnos a Sajátgépben viszont már nem látja a meghajtót. Az Eszközkezelőben ha megnyitom a vinyó tulajdonságait, a "Kötetek" fülön belül kilehetne listázni a lemezen található partíciókat, viszont ekkor ez a hibaüzenet jelenik meg : " Nem található a lemez kötetinformációja."
Másik gépben is ezt kaptam. Mi lehet a probléma?
Üdv. -
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #44238 üzenetére
Én közben arra jutottam, hogy pio módban indul el a vinyó...
-
elfelejtette
veterán
válasz
King Unique #44236 üzenetére
Ja igen, a bios azt írja a vinyóra, hogy 0GB.
-
elfelejtette
veterán
válasz
King Unique #44236 üzenetére
Bár az az érdekes, hogy múltkor volt nálam egy sata3-as ssd, ezzel a kábellel pöccre indult.
-
elfelejtette
veterán
válasz
King Unique #44234 üzenetére
Na ez nekem kimaradt. És vajon a sata2-es alaplapi csatlakozóba jó lesz? Fizikálisan oké, de bekötés tekintetében is?
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Az baj, hogy az én sata kábeleim több évesek? Van direkt sata3-ra optimalizált kábel? Csak mert szereztem egy új wd green sata3 advanced format vinyót, és a bios nem enged tovább bootoláskor... Vagy lehetséges, hogy az alaplap nem támogtja, mert csak sata2-t tud? -
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Újra előjött kollégámnál a HP laptop hibája, hogy nem talál boot lemezt. A múltkori vinyót tönkre is vágta, a mostani még működik, de elég érdekesen. Bár a hdsentinel szerint 100/100-as, de az AIDA64 Disk Benchmarkban ha a Buffered Read tesztet elindítom, akkor elindul 250MB/s értékkel, majd 2mp múlva ez az érték leesik 30MB/s-ra, és annyi is marad... Ez mire utalhat? Haldoklik a cache memória?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest