Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
válasz
psl2003 #53140 üzenetére
Hát akkor valószínűleg használni fogom és kész. Egyénként új a HDD, decemberben vettem, de sajnos csak most jutott eszembe belerakni a laptopba és így bőven kifutottam a 14 napból. Vagy lehet tényleg veszek egy újat és ezt meg használom biztonsági mentésre, ott ugye nincs naponta indítás. Azért is lenne fontos hogy jól működjön, mert ez minden napos használati gép.
-
-
ZephX
senior tag
válasz
psl2003 #53107 üzenetére
Megnéztem ezt a lemezt egy külső HDD caseben (Adata XPG) és ott semmi hangja nem volt. Sem újrindításkor sem pedig leválasztáskor. Nyilván másképpen látja a lemezt ilyenkor a gép. A laptopba beleraktam a régi lemezt (ami ugye Sentinel szerint menthetetlen) és annak nem volt semmi hangja újra indításkor.
-
ZephX
senior tag
válasz
psl2003 #53102 üzenetére
Szia!
A keret egy Delock caddy ([link]).
Most néztem a fotóm a két HDD-ről. A régin eggyel kevesebb csatlakozó van, mint az újon. Ez jelenthet valamit? Nem is figyeltem eddig, hogy HDD-ken van egy harmadik csatlakozási port is.
Új [kép]
Régi [kép]Ha ez nem baj, akkor a SMART alapján engedjem el és használjam? Tényleg csak akkor jön elő, ha újra indítom.
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Ezt a kérdést feltettem már az Azonnali infós kérdésekben, de ott végül nem született konklúzió. Múlthéten újra üzemeltem a laptomomat (Asus N551JW). Vettem bele egy WD 240 Sata ssd-t és egy seagate 1 tb-s HDD-t egy HDD caddy-be. Minden szép és jó. Egyedül annyi bajom van, hogy újraindításnál a HDD fura hangot ad ki. Olyat mint egy cd, vagy valami szkenner, nem tudom mihez hasonlítani. Zümmen/sípol egyet és ennyi. Ha kikapcsolt állapotból kapcsolom be akkor semmi ilyen nincs. Mi ennek az oka? Problémás lehet ez?
Akkor adja ki ezt a hangot, mikor konkrétan újraindul (tehát lekapcsolja a lemezt). Visszaraktam a helyére a régi (hibás) HDD-t és akkor nem csinálta. Ezt meg beraktam egy külső HDD tokba és ott se újra indításnál se ,leválasztásnál, meg sem nyikkant.
Itt a hangja: [link]
És itt vannak hozzá a HDD sentinel printscreencek.
[kép] [kép] -
ZephX
senior tag
válasz
King Unique #47059 üzenetére
Igen így már kicsit rendezettebb a dolog. A HDD leáll ha nem használom, úgyhogy az is rendben van. A particionálást a windows-al csináltam úgyhogy rendben kell, hogy legyen.
Köszi még egyszer.
-
ZephX
senior tag
válasz
King Unique #47055 üzenetére
-
ZephX
senior tag
válasz
King Unique #47051 üzenetére
Köszi. Akkor valószínűleg úgy fogom megoldani, hogy kitörlöm előtte és nem ott particionálom. És akkor elég csak ha az SSD-n van helyreállítási és EFI partció?
-
ZephX
senior tag
válasz
King Unique #47049 üzenetére
Köszi a választ. Akkor ez a káosz lehet annak az oka, hogy a HDD folyamatosan megy mikor nem is kéne? (Igazából feladatkezelő nem ír rá semmilyen folyamatot de én hallom, hogy dolgozik.) Vagyis akkor szerinted érdemes újratelepíteni?
És a HDD "lehúzása" alatt mit értesz? Hogy amikor a telepítés során kiválasztom hova települjön a windows egyszerűen kitörlöm a HDD-t és csak a telepítés után adom hozzá és particionálom?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest