Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor9
csendes tag
válasz King Unique #55809 üzenetére
Fogalmas sincs, miért lett dinamikus. Csak átraktam anno a régi gépemből, aztán működött.
Próbaképp megmozgattam a SATA kábelt, kihúztam a winyóból és visszatettem, aztán miért ne alapon átdugtam az alaplapon, most így működik. Mindenesetre ami fontos, azt lementem, aztán alapos tesztelés alá vetem. Egy rövid tesztet este csináltam már, az rendben lefutott. -
Razor9
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Az este folyamán a Windows 10 lefagyás közeli állapotba került, így újraindítottam a gépet. Gyanús volt, hogy lassan indul, erre az oprendszer betöltése után látom, hogy a merevlemezre (1 TB-os Western Digital Caviar Blue) telepített játékok ikonja nem tölt be. Csodálatos... Ha bemegyek a lemezkezelőbe, ott a Windows dinamikus, de hibás kötetként mutatja, amit nem tudok újraaktiválni, viszont a Hard Disk Sentinel szerint minden szuper és a GetDataBack is látja az adatokat.
Van rá mód, hogy újra elérhetővé tegyem a lemezt vagy inkább mentsek le mindent róla és vegyek tőle érzékeny búcsút?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest