Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor9
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Fogalmas sincs, miért lett dinamikus.
Csak átraktam anno a régi gépemből, aztán működött.
Próbaképp megmozgattam a SATA kábelt, kihúztam a winyóból és visszatettem, aztán miért ne alapon átdugtam az alaplapon, most így működik. Mindenesetre ami fontos, azt lementem, aztán alapos tesztelés alá vetem. Egy rövid tesztet este csináltam már, az rendben lefutott. -
Razor9
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Az este folyamán a Windows 10 lefagyás közeli állapotba került, így újraindítottam a gépet. Gyanús volt, hogy lassan indul, erre az oprendszer betöltése után látom, hogy a merevlemezre (1 TB-os Western Digital Caviar Blue) telepített játékok ikonja nem tölt be. Csodálatos... Ha bemegyek a lemezkezelőbe, ott a Windows dinamikus, de hibás kötetként mutatja, amit nem tudok újraaktiválni, viszont a Hard Disk Sentinel szerint minden szuper és a GetDataBack is látja az adatokat.
Van rá mód, hogy újra elérhetővé tegyem a lemezt vagy inkább mentsek le mindent róla és vegyek tőle érzékeny búcsút?

Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 11.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak átraktam anno a régi gépemből, aztán működött.