- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Hogyan tudom megkeresni, hogy a merevlemez melyik részén vannak a hibás szektorok?
Azt a részt particionálnám, és így nem lenne használva. -
ArthurShelby
addikt
Barátnőm gépébe (lenovo z510) SSD-t tettem, és közben az sshd-nál erre lettem figyelmes.

Mitől történhetett ez? Vigyáz a gépére, nem trehány, nem 1000 éves gép, esetleg a laptop sok hurcolásától lehet. Lehetséges, hogy az sshd-nál csak a 8gb ssd használódott el (túl sokat volt használva)? Valahogy lehet lassítani a sshd halálát, mennyire megbízható így? (most épp minden le van mentve róla).Kuka már az egész, vegyünk egy másik laptop hdd-t (a mostani 240-es ssd mellé), vagy még ez egyelőre jó. Mennyire oroszrulett ezen tartani adatot?
-
ArthurShelby
addikt
Valaki erre?
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok!
Van egy régi laptop, és benne egy hdd. Már idős a laptop, így linux megy rajta. Anno volt egy olyan probléma, hogy betöltött egy ideig, és nem ment tovább. Elvileg egy adott területen rossz a hdd, és úgy lett megcsinálva, hogy az a terület particionálva lett, és másik partíciót használva tökéletes.A kérdésem az, hogy ezt hogy lehet megcsinálni, milyen progammal (megtalálni azt a részt, majd particionálni)? Szeretnék hozzányúlni a géphez, de még hogy ezt nem tudom, nem merek. Nem vagyok számítástechnikai analfabéta, a windows-t sokkal jobban ismerem.
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
Van egy olyan problémám, hogy nem tudok törölni 2 fájlt egypartícióról, mert azt mondja a win, hogy az elem nem található. A másik érdekesség a 2 1kb-os fájlt neve: ЃϵϳЅЂϿϽϯІχϯπρЂϻϵЉЃϵϳЅ, ЃϵϳЅЂϿϽϯІχϯπρϴϱЄϱЃϵϳЅ. A harmadik, hogy ezen a 2 fájlon kívül már nincs más a partíción, mégis 14, 8GB foglalt a 292GB-os partícióból.Nyilván majd leformázom, de ezt mi okozhatja?
-
ArthurShelby
addikt
Hogy lehet a külső vinyót szabályosan biztonságosan eltávolítani?
Nem tudom mi használja, de mindig kijön a hibaüzenet, hogy még egy program használja, fogalmam sincs mi.
A windowsban gyors eltávolításúnak van beállítva, de a mikor kihúzom érzem a házon, hogy még pörög belül.
Az eset smart security-nél már kikapcsoltam az auto ellenőrzést. -
ArthurShelby
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
A remény hal meg utoljára. Egyébként nálam mást ír ki a sentinel, és nemrég még használható volt (emiatt optimista vagyok).
A vicc az, hogy nemrég át lett helyezve a router (és így a külső vincseszter is), és először "okosan" a mélynyomóra majd mellé tettem. És ott nem lett semmi baja. Majd áthelyeztem a dvd lejátszóra (egy szinttel feljebb, de csak azért, hogy a mélynyomó rezgése ne zavarja, nem a mágnes miatt, az még mindig nem jutott eszembe
)
Aztán egyszer csak nem ment. Csináltam a router menüjében egy hibakeresést, és attól megjavult. Következőre ilyennél már nem
-
ArthurShelby
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)