- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
válasz
davebaranyai #25371 üzenetére
Nem feltétlenül. Attól függ, melyik alkatrésze sérült. Egyszer én is levertem a szekrény felső polcáról a tartalék 500gb-os wd scorpio black vinyómat, 3 hibás szektor lett, de megúszta.
-
vazzz
őstag
válasz
davebaranyai #25367 üzenetére
Ez otthon már nem javítható, fizikailag sérült.
-
vazzz
őstag
válasz
1982lorinc #2727 üzenetére
Szerintem próbáld kicserélni a sata kábelt, hátha hibás, ha nem jön össze, próbáljátok ki másik táppal is, vagy ennél a tápnál másik tápcsatival.
-
vazzz
őstag
A biosban nincs véletlenül bekapcsolva az AHCI mód? Ilyen esetben a win telepítésekor kell az AHCI driver, egyébként nem műxik a dolog. Vagy telepítéskor tedd fel az AHCI drivert, vagy kapcsold ki biosban. Lehet, hogy a boot-szektor szállt el, ilyenkor egyik esetben egy teljes formázás megoldotta a problémámat, másszor viszont egy új partíció létrehozása segített. Persze más probléma is lehet, de ilyennel már találkoztam... Majd a nálam okosabbak megmondák, ez csak egy tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest