- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyareli
csendes tag
válasz
King Unique #48938 üzenetére
Igen, akkor leteszteltem, és bekapcsolás után sem működött, most meg miután visszaraktam a gépbe már megy... Mindegy, örülök neki, remélem most már működni fog. Köszi a segítséget
-
magyareli
csendes tag
válasz
King Unique #48934 üzenetére
Úgy tűnik, hogy most működik. Először átraktam a régi gépembe, ott is ment, ezért le is másoltam róla minden adatot, aztán visszatettem az új gépembe és ott is működött, HD Sentinel szerint is 100%-os. Csak most félek használni, mert ki tudja mi okozhatta a bajt.
-
magyareli
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete - az új géppel együtt - vettem egy 4TB-os WD Red Pro HDD-t, ami eddig tökéletesen működött (partíció volt rajta + adtok is), de ma nem volt ott a Windows intézőben a többi HDD között. A HD Sentinel látja, de azt írja rá, hogy "A merevlemez állapota ismeretlen.", a lemezkezelő is látja és inicializálni akarja, de se MBR, se GPT módban nem lehet inicializálni, mindkettőnél hibaüzenet: "A rendszer nem találja a megadott fájlt.", "A megadott lemez nem konvertálható, mert mérete kisebb, mint a GPT-lemezek létrehozásához szükséges legkisebb méret.".
Eddig annyit csináltam, hogy megcseréltem a kábeleit egy másik HDD-vel, és a probléma ugyanúgy fennáll, szóval gyanítom, hogy a nem a kábellel, vagy a csatlakozással lesz a gond.
Mi lehet a baja a HDD-nek, illetve van-e mód rá, hogy megmenekülnek róla az adatok?Előre is köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest