- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
válasz
liksoft #21429 üzenetére
Igy van , bocsi Imco ha felreertheto voltam. A kabeleket meg nem volt idom megnezni, mostmar a hetvegere marad, ugy is koltozik a gep egyik szobabol a masikba, akkor szetkapom egy picit. Sajnos hiaba nagy a HTPC haz, igy is nagy a kabelrengeteg... en barom nem figyeltem a tap rendelesnel es melle nyomtam a valasztasnal. Modularisat akartam, sajna nem az lett.
Ez van megoldom
-
knbs
senior tag
Koszonom urak, nekiallok holnap olvasgatni.
HTPC-rol van szo egy 520 wattos seasonic 80-as tappal. Nvidia 440-es egyszeru passziv kartya van benne szoval az nem zabalja az nem tartozik a combos kartyak koze.
meglatom mi lesz ma meg ki huzom a kabeleket megnezem utanna mi tortenik. Lehet koze sata kabelhez is? Mert abbol csak egy regebbit talaltam, vagy csak a tapkabelhez van koze a hibamnak?
-
knbs
senior tag
Koszonom a gyors valaszt Imco!
Megneztem Sentinelben is, itt is hasonlot kapok, itt viszont okosan irja is,hogy nezzek ra a kabelekre. Itt eleg ha lekapom a tap es adatkabelt megnezem oket aztan visszadugom es ujra check? Ha igy marad az mennyire problema, jobb ha kicserlem a vinyot vagy el lehet meg ha hasznalni igy is egy darabig? Nem lenne rajta fontos adat csak filmek, aokert nem kar annyira. Amugy a tappal nem hiszem hogy gond lenne vadi uj Seasonic taprol van szo, mashol sem tapasztalok problemat ezen a teren.
-
knbs
senior tag
Tenyleg ki kell csereljem a vinyot uraim? Vagy csak a HD-Tune nez el valamit? Nincs 2 eves a vinyo kar lenne erte, vagy gariztassam? Filmek vannak rajta eddig nem vettem eszre hogy furcsan viselkedne...
-
knbs
senior tag
Hasznaltam a keresot, de nem talaltam valaszt.
Volna egy anno rendszervinyonak hasznalt 1TB-s Samu merevlemezem, most szeretnem leformazni (masodik vinyonak szoval semmi rendszer particio) , ugy hogy eltunjon rola az a kulon 100MB-os rendszer particio is. Beepitett window particio progi nem engedi torolni, van valami masik progi vagy parancssor amivel ki tudom torolni ezt a system particiot(MBR).
Particio deaktivalasa sem segit azutan sem engedi torolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- 512 Gb-os NVME-k
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest