- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rx8pencz
tag
Köszönöm a tippeket!
Másnál működik,még az enyémnél régebbi gépeken is.Azért is csodálkozok,mert az előző külső vinyómat ugyan úgy tudta kezelni az enyém is,ami szintén USB 3.0-s volt.
Megpróbálkozom a BIOS frissítéssel(ha sikerül),aztán ha az se megy nem tudom mit kéne csinálni.Lehet beadom valahova,csak úgy vagyok vele,hogy költeni már nem nagyon akarnék rá,mert nyáron úgy is veszek egy lapost. -
rx8pencz
tag
válasz
_DiEGO_ #37251 üzenetére
ADATA HV620 500 GB ,és csak USB csatlakozó van hozzá(3.0).
Gépem elég régi:
Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 build 7601 (64-bit),
1 x AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ [3116.4 MHz],
3.0GB RAM,
ATI Radeon HD 4870,
233GB HDD,
CD/DVDRW/BD, CD/DVDRW,
Motherboard Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
Motherboard Name: M57SLI-S4Minden USB portot kipróbáltam már a gépemen,Y kábellel is,de semmi.Mindig azt írja,hogy illesztőprogramot nem tudja telepíteni.A gyártó honlapján meg nincs fent.
-
rx8pencz
tag
válasz
_DiEGO_ #37238 üzenetére
Üdv!
Korábban már írtam ide,de azóta is fennáll a problémám: Kaptam gariba egy másik külső HDD-t a régi helyett(verbatim helyett adata),de nem tud mit kezdeni vele a gépem,csak egy sárga felkiáltójelet mutat mellette.Azt írja,hogy illesztőprogram hiba,de amikor a windows automatikusan fel akarja tenni,azt írja,hogy engedély megtagadva,az adata honlapján pedig nincs fent(legalábbis én nem találom).
Próbálkoztam még y kábellel,hátha az lesz a baja,de semmi.Ja,és a lemezkezelésnél sem tudok neki új nevet megadni,mert ügye nem ismeri fel a gép,csak látja.
Esetleg valaki nem tudna benne segíteni,hogy mi lehet a baja?Mert fölöslegesen nem akarnám kicseréltetni az usb vezérlőt.Megköszönném! -
rx8pencz
tag
Üdv!
Pár kommentel ezelőtt már írtam,hogy érzékeli a HDD-t a gép,de nem tudja kezelni.Az illesztőprogramot nem tudta feltenni,azt írta,hogy hozzáférés megtagadva.Lemezkezelőnél nem látja,így a formázást is kilőve(bár más gépen már formáztam,mert más gép tudja kezelni..).
Azt tanácsoltátok,hogy próbáljam Y kábellel,mert valószínű kevés a feszkó neki.Nos vettem,s ezzel sem működik.A részletes hibaelhárításnál ezt írja:
PnP-eszközökkel kapcsolatos probléma Észlelve ÉszlelveProblémák merültek fel egyes PnP-eszközökkel. A Windows további hibaelhárítási lépéseket fog végrehajtani.
Nincs ötletetek,hogy mi lehet a baja?
-
rx8pencz
tag
Bocsánat a dupla hsz-ért.A másik gépen rögtön felismerte,s tudta telepíteni az illesztőprogramot automatikusan,itt pedig azt írja,hogy nem tudja(hozzáférés megtagadva,v valami ilyesmit).
-
rx8pencz
tag
Megpróbáltam elől s hátul is,mindenhol ez fogad.Még egy másik gépen kipróbálom,de szerintem nem az energiahiánnyal van baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- VMware
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest