- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A lényeget akkor nem ítra a wiki. A 3.3V nem dísznek van ott, a digitális logikák jó része ezt használja, ezért van ott. Egy táp árához viszonyítva az az egy szál plusz derót meg nem jelent költséget...
Az, hogy az adott gyártó használja-e, az teljesen lényegtelen, nem rájuk van bízva, csak kaptak egy segítséget. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
liksoft #7080 üzenetére
Lementeni letudom, nem az a gáz, hová küldjem? Kellene valami email cím, mert nem akarom az info@hdsentinel címre küldeni...
Egyébként most felraktam az aktuális verziót, ez már kiírja konkrétan, hogy kukába a vinyóval, valamint leértékelte a másik vinyót 2%-al, így már folyton villognak a piros x-ek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
liksoft #7074 üzenetére
Most megnéztem a smart értékeket, mindegyik OKI, egyet kivéve,m ami "184 Vendor specific" vagyis gyártó specifikus, küszöb érték 99, a legnagyobb, jelenlegi és legnagyobb értéke 98, és progi szerint meghibásodás várható.
Alaplap is rinyál bekapcsoláskor a rossz smart értékek miatt.Küldenék riportot, de valahol be kellene állítani valami smtp szerver dolgot...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
liksoft #7074 üzenetére
Valami probléma biztos van, a működési idő nem 8 nap, hanem kb. 3 hét. Ma ment olyan 12 órát a gép (a kérdéses vinyó a rendszervinyó), aztán egyszer csak belassult, és csak a memóriában bentlévő dolgok működtek, vártam kicsit, nyomtam restartot, és a bootoláskor alaplap kiírta, hogy gond van az SMART értékekkel, szóval valszeg nem a program hülyéskedik...
Kíváncsian várom, hogy mi fog történni...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na most ezt hogyan kell érteni? Vinyó állapota hibátlan, de a kondíció és az élettartam 0. [link] Nincs 1 hónapos a vinyó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest