- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, újra installáltam a windowst (egészen pontosan 7 -ről váltottam 8.1 re) ... Most azt a hdd-t amit nem formáztam le telepítés közben (arra másoltam a fontos fájlokat) nem tudja megnyitni, mondván valami baj van a fájlrendszerrel... Meg lehet ezt valahogy oldani vagy inkább ugorjak át vele egy haverhoz akinek még win7 van, másoljam a fájlokat pendrivera, majd formázzam win8.1 alatt a hdd-t?
-
kemkriszt98
tag
válasz
.wantííd #39781 üzenetére
Sziasztok, 2 hete úgy mentem el itthonról, hogy a gép látta mindkét hardomat. Ma úgy jöttem haza, hogy a gépem közli, nincs miről bootolni. Első ujraindítás után felismerte az elsődleges hardot és bootolt viszont a másikat még mindíg nem látja... próbáltam ki be huzogatni a stat kábelt, próbáltam másik portra dugni de eggyik sem használ... egy dolog jutott még az eszembe, hogy teljesen kicserélem a kábelt (de csak holnap) . Amíg nem voltam itthon az egyetlen szokatlan dolog, hogy nem volt fűtés így akár - fokok is lehettek a lakásban de a googleben nem találtam arra utaló nyomot, hogy ez ártana nekik.
Tudom, látatlanban nehéz de ha esetleg valakinek volna tippje annak örülnék. -
kemkriszt98
tag
Sziasztok.
Az lenne a problémám hogy elbugolt az egyik partícióm egy hdd-n volt 2 partíció viszont az egyik eltűnt és az arra telepített progik azt írják hogy a meghajtó nm található de ha a getDataBack progival megnézem a fizikális meghajtókat akkor megtalálom azokat a fájlokt amik rajta voltak. -
kemkriszt98
tag
De a windows lemezkezelőjében létre lehet hozni úgy egy új partíciót hogy a régit nem bántom, nem?
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok!
Ha egy HDDn készítek egy új partíciót akkor arra rakhatok windowst a jelenlegi adatok elvesztése nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged