- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
Kicsit játszottam az Euro Truck Simulator 2-vel,az új Medal of Honorral,Battlefield3-al és míg futottak,majd lezárultak a progik nem volt 100%-os a kihasználtság.Csak a utorrentnél van.
-
Teodor52
senior tag
Ui:Majd elfelejtettem,pc újraindításkor nem indítja újra magát(néha fordul elő), de nem is tölt a winyó csak egy nagy sötét háttér!
Teljes kikapcsolásnál is előfordult már a mai nap folyamán hogy nem kapcsol ki a gép ha start menüből leállítást választom megy minden, de winyó nem tölt! -
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám és azért fordultam ehhez a topikhoz mert a utorrent kapcsán merült fel a 100%-os lemezkihasználtság,de mivel a utorrent-et is kikapcsoltam így nem a kliens okozza a max terhelést a merevlemeznek!
Ha újraindítom a gépet akkor nincs 100% helyette 10-20% van ami ahdd kihasználtságát illeti.de ha elindítom a utorrent klienst és lezárom a programot marad a 100%
Mi okozhatja ezt,tudtok-e segíteni?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Tud itt valaki olyan programot ajánlani amivel a merevlemez gyorsítótárát letudom tesztelni?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
A minap próbáltam utána nézni a WD Caviar Green 5000 aads hdd firmware-nak, de csak [idáig] jutottam.
Nos vagy tényleg nincs hozzá firmware vagy csak rossz helyen keres?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
2-3 napja frissítettem fel a biost és raktam újra a wint majd telepítettem [ezt] a chipset drivert.Újraindítást követően nem bootolt a win.
Kénytelen voltam felrakni a gigabyte oldaláról [ezt] az illesztőprogramot.Majd jött a 12,8-as videokártya driver és a többi.Ahci-ben vannak a sata portok és 2-3 mérést csináltam:
Aida sebesség teszt:
Hd tune pro:
Hard disk sentinel:
A kérdésem:
-Az utóbbi két elérési idő tesztben láthatóak elég nagy tüskék ami szerintem nem jót jelent és ez miért van?
- Másik felhasználó által küldött hdd teszt szerint 3-5 ms-al és több MB-al volt gyorsabb a vinyómnál:
[Itt] olvasni hasonló vinyókról ami arról árulkodik, hogy az a 3-5ms-os illetve a MB-beli különbségek az általam végzett tesztekben látható süskékre vezethető vissza.
Tehát valami nem okés a vinyómmal!
Tudnátok segíteni!?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Kb egy hete telepítettem újra az op rendszert (win7 64bit)új winyóra azon 2 partíciót létrehozva (C-50GB,D-450GB)kisbb programokat mint a crystal discmark,hard disc sentinel aida64 stb és a játék mentések a C-re és 4 játékot (Rage, Battlefield3,Driver San Francisco,Aliens vs Predator3)
telepítettem a D-re.Közben vagy 100-130 frissítést végzett el a windows update és jelen pillanatban az 50GB-ból van 18GB.Miért ilyen kevés a C-én a szabad terület?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem!
Felmerült egy kis probléma a WD 500GB-os merevlemezem kapcsán!
Kb 5sec-os időközönként kattogás halható,továbbá mikor betölti az oprendszert és rákattintok a számítógép ikonjára csak az egérkurzoron látható, hogy töltés van, de ezen kívül semmi!Plusz még, ha olyan kedve van újraindítja önmagát.
Mind ez az aliens vs predator crackelése után történt!Úgy gondoltam széthúzom a csatikat ami a merevlemezen található, majd visszatéve net kikapcsolása mellett újraindítom a gépet!
Kattogás nem halható,újraindítás nem volt és ha bármelyik ikonra kattintok gyorsan betölti azt!
Elvégeztem defenderrel egy gyors ellenőrzést, de vírust nem talált.Avira meg mikor letöltöttem a játékot figyelmeztető jelzést nem adott!Nem tudom mire gondoljak, hogy minek volt köszönhető mind ez!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest