- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- A kamerákra fókuszál majd a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bankkártya alakú és méretű AirTag alternatívát mutatott be a Ugreen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vimi 90
tag
Az általad leírt összes probléma véleményem szerint fenn áll de a merevlemez felpörög, recover programnál és cmd diskpart és chkdsk indításnál hallani lehetett, hogy kattog az olvasó fej, amikor lemezkezelőbe akartam neki kötetet adni formázás nélkül CRC adathibára hivatkozva nem csinált semmit ha formázni akarom pedig kifagy.
Folyamatosan windows/parancssor alatti műveletekre nem reagál és állandóan kifagy , HDD regenerator lesz a következő lépés, de előtte érdekeltek még milyen egyéb tippek vannak amin esetleg átsiklottam, de az eddig javasoltakon túl vagyok, kivéve a parancssoros formázást, de azt már csak holnap, mert így is legtöbb művelet ami máskor 2 perc, 2 óra gondolkodásba kerül
Ha leformázom, de nem destruktív formázást kap az adatmentő program attól még kitudja nyerni az adatokat máskor is történt már ilyen, de a deep scan sem tud lefutni, ami más merevlemezek esetében lefutott és egy formázott HDD-ről is tudtam kinyerni adatot. -
Vimi 90
tag
válasz ricsip #53666 üzenetére
Látom csak az utolsó sort sikerült elolvasni, próbáld újra.
Az adatmentést mint olyat megtudom oldani, de azt nem, hogy RAWból NTFS legyen és a recover program amivel dolgoztam volna semmilyen adatot nem lát mert nem is tud lefutni a programon, mert megakad 3 perc után és automatikusan újra indul. -
Vimi 90
tag
válasz King Unique #53669 üzenetére
Egyébként a két hivatkozásban szereplő összes variációt próbáltam, deep scan 1:19 percet ír 1:16nál újra indul és újra 1:19 ről számol vissza
-
Vimi 90
tag
válasz King Unique #53669 üzenetére
Az adat mentés mint alternatíva fontos, de a file rendszer probléma miatt írtam ide és nem adatmentés topicba, mert formázni sem engedi a meghajtót.(csak mert másoknak ez probléma)
-
Vimi 90
tag
Sziasztok, egy bonyolult problémába ütköztem adott egy 500GB seagate 2,5 HDD, egy külső vinyó keretben volt és elmondások(egy ismerősömnek próbálom helyrehozni) alapján egyik pillanatban még jó volt felismerte a gép/laptop/tv, majd később nem.(tapasztalataim alapján a nem megfelelő eltávolítás okozta a problémát)
Arra gondoltam nem jó a keret, de a keret másik eszközzel jó, a vinyó viszont rendesen gépre dugva nem kap elérési utat illetve RAW formátumban van.
Máskor egy ilyen problémát a CHKDSK lefuttatása megoldott, most nem oldotta meg, azt írja ki a RAW Formátum nem támogatott, lemezkezelő kiírja a lemez méretét.
Egy recover programmal amivel máskor sikerült ilyen esetben ki listáznom az adatokat azzal látni a meghajtót, de semmilyen adatot nem látok ami elvileg rajta van.
Adatvesztés nélkül hogyan lehetne megoldani, hogy kapjon elérési utat és rendes filerendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest