- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cabaye
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Lenco dvd330 nevű asztali dvd lejátszóm, amely usb- portos. Vettem egy külső HDD-t és rákapcsoltam. Működött is minden néztem a filmeket rajta. Nemrég újra lett formázva a külső winchester ntfs fájlrendszerre hogy lehessen rá másolni 4gigánál nagyobb fájlokat is.Ezután már nem olvasta be a dvd lejátszóm. Oké utánaolvastam és írták hogy FAT 32-es fájlrendszerre kell átállítanom és utána jó lesz.(azt hiszem eredetileg is ez lehetett rajta) Meg az is olvastam hogy 1000fájlnál többet nem tud beolvasni a dvd lejátszóm. Leformáztam tehát FAT 32-re és 1 filmet raktam csak rá kipróbálni hogy működik-e. Nem olvassa be a lejátszó a külső HDD-t mert az írja ki hogy nem támogatott USB. Nem tudom miért lehet ez? Megnéztem pendrive-ot beolvassa és a filmet is lejátsza róla.
Szerintetek mi lehet a baj?Az lenne még a kérdésem hogy formázásnál vannak olyan lehetőségek hogy fájlrendszer NTFS,FAT 32,EXT2,EXT3 legyen. Az EXT2 , EXT3 az mit jelent?Lehet hogy azokra kellene állítanom. És a Cluster Size-t azt mennyire állítsam(8-16-32-64 kb)Teljesen tanácstalan vagyok, hogy miért nem működik. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest