Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Bár olvasgattam a témát, illetve a netet is a problémámmal kapcsolatban, mégis leírom, hátha valaki hasonló cipőben jár/járt.
Adott egy notebook, rajta Windows 8.1. Egyik napról a másikra egyszerűen belassult. A feladatkezelőben a lemezhasználatra 100%-ot mutat. A folyamatok között nem látok olyat, ami lefogná a gépet, vírusírtó már nem fut a háttérben.
Amit eddig csináltam:
- Windows update frissítések telepítése (kb. 4x futattam, mert mindig talált valami újat).
- Napozófile méretének növelése.
- Malware-k keresése a gépen (ESET nem talált semmit).
- HD Sentinel-el a merevlemez ellenőrzése (Rendben találta).Igazából kifogytam az ötletekből. Néhány folyamatot kilőttem, de gyakorlatilag az sem segített. Egyébként az számomra még érdekes, hogy bizonyos időközönként a terheltség megszűnik, néhány percig megy minden rendesen, aztán "észbekap" és belassul megint.
Minden ötletet szívesen fogadok, mert nem szeretném újrahúzni a gépet
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.
P1eTr0 -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Western Digital WD3200AAKS winchester. A gép egyik indításakor a windows nem volt hajlandó elindulni (dobott egy hibaüzenetet, majd közölte, hogy Ctrl+Alt+Del kombóval indítsam újra a gépet, de ez nem kékhalál volt).
Gondoltam rakok rá akkor egy új win-t, biztos az a baja. Telepítő elindul, a két partíciót, ami a hdd-volt látta, de a típusát (hogy FAT/NTFS) nem látta, azt írta, ismeretlen (ezenkívül teljesen üres volt, holott tele volt adattal...). Kiválasztottam a megfelelőt, jelezte, hogy a fájrendszer hibás, sérült. A formázást felajánlotta, meg is formázta NTFS-re.
A telepítő elindult, de elég lassan döcögött. Az első újraindítás után hiányolt fájlokat, és hiába mondtam neki, hogy CD-ről pótolja, semmi. Ezt eljátszottam párszor, sikertelenül.A vinyót kiszedtem, és egy másik gépben próbáltam ki. Döcögősen, de végül felismerte. Gondoltam lefuttatok rajta egy HDT Tune. Ezt az eredményt kaptam:
Hirtelen nem tudom, hogy ez a vinyó kuka-e, de nagyon nem tűnik üzembiztosnak. Esetleg ha valaki találkozott már hasonlóval, és megoldotta, arra kérem össze meg velem a megoldást.
Előre is köszönöm.
Üdv.
P1eTr0
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged