- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Üdv.
Van egy HDD, amin régebben volt egy Win, aztán amikor meglett az SSD, a merevlemez nem volt használva. Most ha berakom, sokkal lassabban bootol be a gép (10 perc), és formázni sem engedi az egyik partícióját. Amikor a másikon futtattam egy chkdsk-t, index errort talált rajta. Törölni kéne mindkét partíciót és újracsinálni, vagy mit?
-
Dinter
addikt
Na kipróbáltam úgy, hogy kiszedtem a hdd-t, ráraktam egy dobozra, a két végéhez egy csavarhúzót ( hogy ne érjen hozzá semmilyen részéhez a műanyagon kívül), és egyértelmű, hogy onnan jön a hang. Holnap megy vissza garira.
-
Dinter
addikt
Sziasztok! Egy ilyennel vissza küldhetem garira WD5000AAKS-emet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest