- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pagi79
tag
Szegény embert még az ág is...
Adatvisszamentés közben 2 perces áramszünet volt, szóval kezdhetem elölről.. de 430GB már le van mentve hála égnek...
-
Pagi79
tag
Hát 1TB-s külső HDD volt kb. 850GB adattal... reggelre végzett... 803GB-ot írt, hogy talált, most másolja rá a másik merevlemezre.
Gondolom az is lassította a folyamatot hogy külső HDD-ről van szó, és csak USB2-es...
A konfigom meg ott van az adatlapomon.. nem túl gyenge, de nem is túl erős.. -
Pagi79
tag
Fut a GDB, de amint elindítottam a a Scan-t, kidobta a következő üzenetet:
"I/O Error 'Unknown error (23') reading secotr XXXX on HD131"
Rákattintottam hogy "Yes, to all" és most 2%-nál tart...
Index Allocs: 2293 Files identified: 12430 starts, 0 usrdef
Boot sectors: 1 MFT entries: 25273, 1 $MFTAz idő folyamatosan csökken, aztán ha eléri a 0át kezdi elölről 23:59:59-ről...
Normális ez így?
-
Pagi79
tag
Köszi, kaptam egy GDB Portable-t, ma rendelek egy 2terás belső HDD-t, aztán ha megjön nekiállok...
Tipped esetleg van, hogy mi baja lehet? vagy hogy lehet e még majd használni miután formatáltam?
A múlt héten vettem egy új monitort amin van USB Hub... lehetett az a baj, hogy a monitort csak kikapcsoltam, és nem választottam le előtte a külső HDD-t? Illetve utóbbi időben 1 méteren belül volt egy hangszórótól ami nem nagy, de néha azért dübörgött rendesen... lehet ez volt a baj? Bocsánat a kérdésekért, csak szeretném kiküszöbölni a jövőben az ilyen "baleseteket", és köszönöm előre is a válaszokat!
-
Pagi79
tag
válasz
Pagi79 #19171 üzenetére
Közben bebootoltam a gépet SuSe alól is, ott rögtön látta a Hitachi-t, de a következő üzenetet dobja ki, amikor rákattintok:
An error occurred while accessing 'HITACHI', the system responded: org.freedesktop.UDisks.Error.Failed: Error mounting: mount exited with exit code 13: ntfs_attr_pread_i: ntfs_pread failed: Input/output error
Failed to read vcn 0x0: Input/output error
Failed to mount '/dev/sdc1': Input/output error
NTFS is either inconsistent, or there is a hardware fault, or it's a
SoftRAID/FakeRAID hardware. In the first case run chkdsk /f on Windows
then reboot into Windows twice. The usage of the /f parameter is very
important! If the device is a SoftRAID/FakeRAID then first activate
it and mount a different device under the /dev/mapper/ directory, (e.g.
/dev/mapper/nvidia_eahaabcc1). Please see the 'dmraid' documentation
for more details. -
Pagi79
tag
Sziasztok!
Hitachi HDS721010CLA332-es számú külső HDD-m ma reggelig prímán működött. Az imént bekapcsoltam a gépet, azóta csak kerreg folyamatosan. A Windows látja mint "K" meghajtó, de ha rákattintok formázni akarja, illetve kiírja, hogy Adathiba (crc).
HDD Sentinel-t megnyitva a Merevlemez kondíciójára 99%-ot ír!
A Partíció információban viszont a Státusznál azt írja, hogy Nincs lemez a meghajtóban!850GB-nyi adat van rajta, nagyja pótolhatatlan... mit tehetnék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest