- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibitabi
tag
Sziasztok!
Nekem adatot kellene törölni, de nem találok ilyen topic-ot. Röviden annyi, hogy win XP-ben töröltem, de nem lett üres helyem és továbbra is foglalják a helyet a kitörölt fájlok amiket sehol sem látok!
Az egyik nap töröltem a D:\ partíciómról "Shift+Delete" -vel egy 4Gb -os könyvtárat, melyben néhány fájl volt (,hogy ne helyezze a Lomtárba, ily módon szoktam néha törölni.)
Az a gondom, hogy nem kaptam meg ezt a 4GB szabad tárhelyet. (A Shift+Del törléssel előfordult már, hogy kisebb méretek "elvesztek", de volt, hogy visszaadta a rendszer idővel.) A Lemezkarbantartó látott néhány GB "Tömörített Fájl"-t, ezzel szereztem vissza 300MB -ot.
- Továbbra is a Teljes 47GB helyett csak 43GB Tárhelyem van. Tehát pont az a törölt könyvtár hiányzik és semmilyen progival sem látom. (A Smart Defrag szerint is foglalja a helyet az a 4GB...)- Tehát összesen volt 6GB szabad tárhelyem és kitöröltem 4GB-ot (néhány filmet és programot), így kellett volna lennie végre 10GB szabad tárhelyemnek, de nem lett, hanem maradt ugyanannyi 6GB. Pontosabban ekkora volt: 6 127 328 k, és a törlés pillanatában eltűnt a könyvtár, mint ahogy az a Shift+Del féle "végleges törlések" alkalmával történni szokott, de a 6 127 328 k nem változott!
- Természetesen végleg törölném, mert kell a hely.
Ilyenkor mi a megoldás? Esetleg milyen program?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest