Új hozzászólás Aktív témák
-
Hadi
tag
Leteszteltem a vinyót másik gépen, minden ok vele. Már csak 2 dolgog lehet
1. Elszállt az alaplapon a sata csatlakozó?
2. Szar a táp
De Ide vinyóval megy rendesen. Vagy a satásnak több táp kell?
Viszont ha szar a sata port az alaplaon akkor nem is kéne látnom biosban nem? (és látom)
Nem tudom mi lehet.Most is indul a rendszer (xp) lemezolvasási hiba Ctrl+Alt+Del.
Más: 0%-kos halálán lévő vinyót fel tud javítani a HDD regenerátor? Vagy ennek már annyi?
-
Hadi
tag
válasz
liksoft #17125 üzenetére
Boot sorrend
Flopy
Cd
HDDMost feltettem újra a win7et. Még működik. Futtatom a HD Tune teszteket. Elötte kicseréltem a Sata kábelt és a táp kábelt is. Érdekes hogy így működik a win de ha kikapcsolom és újra be akkor nem tud bootolni. (eddig így volt) Kíváncsi vagyok így hogy kicseréltem a kábeleket változik e valami.
Eddig a HD tune sem talált hibát.
-
Hadi
tag
Sziasztok
Remélem tudtok segíteni
A történet 2 évvel ezelőtt indul amikor is kapcsoltam be a gépet és nem indult a windows. Elvittük szervizbe meg csinálták majd 2 napra rá megint szar. Persze lehúztak 10000ft-tal.
Semmi látható hiba 1ik napról a másikra nem indult. Azóta itt áll a gép porosodik.
A Lényeg:
A gépben 320gb os samsung winyó van. Próbáltam rá rakni új windowst. Az xp vel addig jutok hogy formázás, ideiglenes fájlok másolása, majd az első restart után kiirja, hogy lemezolvasási hiba, és kész.
Próbáltam win7et is. Ez frankón feltelepül minden ok, már megörültem, erre kikapcsolom, majd be, és bejön az indítási javító program lefut majd kiirja, hogy nem tudta megjavítani. Próbáltam rendszer visszaállítást az sem működik.
Betettem a régi kis 40gb-os samsungot (szegény már nagyon bad sectoros) erre bezzeg felmegy az op rendszer. Felraktam a hd sentinelt és a 320as hddre 100% kondiciót ír. Akkor miért nem bootol rajta a windows?Remélem tudtok segíteni mert már nagyon idegesít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged