Új hozzászólás Aktív témák
-
torogyuri
aktív tag
válasz
ahantos1963 #50147 üzenetére
A WD vinyón "csak" az adataim vannak az OCZ a rendszervinyó az adatlementéssel elvileg nem lesz gondom ha már vettem újat.
SATA kábeleket lehet megpróbálom még kicserélni
A konfigom meg kb. már 7 éves lehet (fejből nem tudom pontosan) de csak most kezdődtek vele a bajok eddig stabil volt játékok alatt is, a táp márkáját is ha hazaértem akkor megnézem.
Amúgy még a fagyások mellett (memtest hiba nélkül lement) produkál olyanokat is újabban hogy magától bekapcsol a gép randomszerűen akár még az éjszaka közepén is. Meg ugye az a durva hogy nem is terhelés alatt fagy le hanem pl ha megnyitom a böngészőt vagy csak hagyom a gépet torrentet seedelni és hozzá se nyúlok órákig.. -
torogyuri
aktív tag
válasz
King Unique #50145 üzenetére
Ez a terv, csak ezzel párhuzamosan próbálok hetek óta feltárni egy folyamatosan előforduló fagyást, akkor meglenne az oka legalább (öröm az ürömben)
-
torogyuri
aktív tag
WD vinyóknál nem tudja valaki hogy lehet aktiválni az acoustic management-et? Letöltöttem több szoftvert is, azt írja az összes hogy támogatott de mikor próbálom átállítani akkor hibát jeleznek vagy visszaugranak alaphelyzetbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest