- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
webmail
csendes tag
válasz
liksoft #13251 üzenetére
nos,tegnap kicseréltem a tápot, kapott egy új 550W-osatt. De gyanítom,h kapufát löttünk.
mára megint növekedett a gyenge szektorok száma, már 10nél jár, valamint önteszt során "sikertelen olvasó egység hiba miatt".és volt egy sikertelen bootolás is.
szerintem a vinyo lesz inkább a bünös...
zárójelben jegyzem meg van táp eladó350-es, garos
-
webmail
csendes tag
válasz
liksoft #13244 üzenetére
tuning semmi,alapbol is mennie kellene (P31 lap ,quad 2,3,4 gb ram),a táp viszont csak 350W, hütés?! azt hiszem semmi extra.
adatátviteli hibák?!? max az usb csatlakozásnál, van,h 2 eszközt már nem bir el vagy usb-s vinyoval lefagy.max ilyenek jutnak eszembe,de ez meg alaplapi hibára adhat okot,talán.nemtom.a sata-s hdd-vel nem tapasztalok használat közben hibát, ujrainditásnál ill bekapcsolásnál jelentkezik mindig a hiba.nem tudja bootolni a win-t,persze,mert már nincs meg a particio.
-
webmail
csendes tag
sziasztok,
fentebb irtam,h rendszeresen elszáll a vinyom (particiok eltünnek)./samsung sata 500gb/
legutobbi ujraélesztéskor telepitettem sentinelt,azóta rendszeresen nézegetem./3hete/
sentinel szerint,kb naponta ingadozik a kondicio és a gyenge szektorok száma, 5-9ig és 92%-96% között. ebböl lehet vmi messzebb menö következtetéseket levonni?vinyo hiba?táp?kábelek?
az utobbi idöben felföggesztettem a letöltéseket,mondván minek is és gyanitom,h ennek is köze van hozzá,h most viszonylag hosszu ideje birja...,de legutobbi inditásnál már megint nem sikerült elöször bootolnia sem,a win-t már nemtöltötte be,restart,majd windows inditoban normál modo inditással megint itt vagy,de gyanitom már megint nem sokáig fogja huzni...
mi lehet a gond? tippeket elöre is kösszi! -
webmail
csendes tag
sziasztok,szerintetek melyik hardware lehet a ludas?
Adott egy samsung 500vinyo, rajta 2 particio egy 130 és egy 370gigás.
a jelenség,hogy kb havonta ujrainditás után eltünik a particio a vinyokrol,csak xp telepitövel inditható.ahol a telepitö már csak a particionálatlan 130gigást részt látja.új particio létrehozása/win telepités és akkor megint elszüttyög egy darabig.rohadt idegesitö hiba.
mi lehet a gond vinyo,kábelek,táp,alaplap?? elöre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- DUNE médialejátszók topicja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DOOM - The Dark Ages
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest