Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
A problémám a következő lenne :
Ma amikor hazaértem úgy fogadott reggel - még windows alatt működő - gépem, BIOS képernyő és a HDD felismerésnél áll.Mondommi a f..., mi történt. Reset, majd indítás, windóóóz betöléts kb 3 perc a konfigomon, már újraakartam indítani a gépem hogy lefagyott, de aztán elindult. De feltűnően lassú lett a gép. elkezdtem másolni egy filmet, a Samsung SpinPoint SP120-as 250SATA2 HDD-m 2,5MB/s-el másolt.
Na ettől kezdve tanácstalan vagyok, mert ilyen hibával még nem találkoztam. Hardveres hiba lehet vagy vmi Windows hiba ? Amúgy a HDD működik, csak úgy mint egy régi 4,2GB-os Quantum.
Köszi a segítségeteket előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Quadro FX 570 eladó
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged