- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bajgunar
senior tag
válasz
King Unique #56484 üzenetére
Igen. Kb akkortájt vettem. Itt HA-ról, ~féláron. Eddig hibátlan volt. Samsung tvk-ről húzogattam le, de nem volt baja. Pc-ről értelemszerűen eltávolítással. De most lg tv-ről se így húztam le, hanem csak a villany lett le fel kapcsolgatva a kártyával. Mivel az nyitotta ajtót, kapcsolt fel villanyt. Aztán csak be lett kapcsolva tv. S kiírta, h csatlakoztassam újra. De nem volt eject, semmi. Mivel nem is láttam az eszközt, akkor húztam ki simán. (Ezt az eject leírást utána olvastam már.) De itt akkor a villany le fel kapcsolgatása nyírhatta ki szerintem.
Sajnálom. Eddig hibátlanul szolgált.
Köszönöm a segítségeket.
Ehez sztem kellene vmi olyan készülék, mint pl egy eeprom író. Rádugni, s felírná rá a partíciós táblát, vagy nemtommit. Amivel látja, h mekkora. Csak ez így házilag, parancssorokkal, stb, nem kivitelezhető. -
Bajgunar
senior tag
válasz
daavidvhs #56481 üzenetére
És mitől fingik ki ennyire? Hogy szállodában áram kártyával megy, ki-be dugdosni kell, h legyen áram. De közben tv-be volt dugva tv-be? S egyik bekapcsoláskor azt írta csatlakoztassam újra az eszközt. Azóta gatya. Nem lehet rajta létrehozni a partíciót sehogy? Vicc...
-
Bajgunar
senior tag
válasz
daavidvhs #56476 üzenetére
Nah azzal még nem néztem.
Lemezkezelő látja a nevét. Mármint, h Seagate usb M3 2T blabla... De tulajdonságok/adatok beolvasása fülnél nem tölt be semmit. 0-0-üres-üres mezők vannak.
Diskpart is pár másodperc utan dobja fel. De 0-0 mérettel.
DMDE látja, meg lehet címezni a 2Tb-ot, el is kezdi scannelni. De nem kell semmi róla. De létrehozni új partíciót, Action gomb-al, szintén elhasal.
Szóval ez kifingott....Valahogy a partíciós táblát kéne létrehozni, amiben megadhatom a méretét.? Nem? Azt lehet valahogy?
Ennyire már nem vagyok guru. -
Bajgunar
senior tag
Üdv. Vki tud esetleg tanácsot adni?
Külső Seagate (maxtor) 2 Tb HDD, LG tv-ből kihúzva, nem lecsatlakoztatva, nullázta magát. Felpörög, beindul, de lemezkezelő azt írja: Inicializálni kell. Nah ez sem megy, se mbr, se gpt. I/O hibát ír, nem hoz létre rajta semmit. Nincs betűjele sem. Hozzá sem tudok rendelni betűjelet. Diskpart kilistázza, de 0 méret, 0 free mellett, abban sem tudok létrehozni semmi partíciót. Csak a clean parancs fut le. Minden másra I/O hibát ír.
Mit tudok vele kezdeni? Magasan a ball vállam felett, hátra? Már végigpróbáltam vagy 8 mindenféle vírusos, adathalász partíciókezelő wizard programot. Valamelyik látja, valamelyik nem. De egyik sem tud kezdeni vele semmit. Nem lehet partíciót létrehozni...
Van esetleg szerviz, ami ezt megcsinálja? Vagy vmi program, amit eddig nem próbáltam? Esetleg parancssor, ami életre keltené? Adat nem kell semmi, filmeknek volt. Elvittem nyaraláskor szállodába, h tudjunk mit néha nézni. Erre első használat után megölte az ottani lg tv. Itthon samsung tv-im vannak, gépből, tv-kből kihúzogatva semmi baja nem volt sosem.
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest