- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
gondoltam szólok jó lett,megoldotta a win7el való formázás a problémát.Lehet 10 éves oprendszer,és 2 éve van hátra,de egy 10 éve használó emberke(mint a srác) nehezen válik meg tőle
Köszi a segitséget.. -
talán megoldodik a probléma,,win7 látta rendesen a 160gb-ot megformáztam azzal,utána kiléptem,és most az eredeti xp is látta és elkezdtem telpiteni,remélem jó lesz,,,
-
válasz
djculture #24131 üzenetére
de azt mondja a srác mielött linuxot rakott rá azelött xp volt rajta és jó volt,,csak ajánlották neki a lunuxot felrakta neki nem jött be és vissza akarta tenni az xp,nem hiszem hogy ettöl hardveres baja lenne.Külsö meghajtorol lenne telpitve,Egyébként nagyon hasonló biosa van mint egy rendes asztali pc-nek.Már probáltam alapra állitani is de semmi..
-
válasz
djculture #24129 üzenetére
ezt a gépet szétszedni se lehet ilyen kis egybe mini pc akkora mint egy router kb..Amikor a formázos részhez érek csak 15gb-ot lát a winyoból azzal tudok mindent csinálni még felis raktam probából az xp-ét de a többi nem jelenik meg.Az a baj hogy a srác particion magic-el vagy mivel kinlodott vele ,szerintem ő csinált valamit rosszul vagy nem tudom...
-
Sziasztok.
Segitség kellenne.
Van egy asus eepc-é amin linux volt feltelpitve.A srác, xp szeretne.Az lenne a gondom hogy amikor xp telepitek a telpitö csak 15gb lát a 160gb-ból.Mit lehetne csinálni hogy felismerje mind a 160gb-ot?Probáltam GParted particio kezelövel ott látja a 149gb-ot.(gondolom ennyi a tényleges a 160ból) megformáztam ntfs re vissza raktam a xp cd-ét és megint csak 15gb-ot lát.Mit tegyek?Köszi a segitséget.. -
Sziasztok .
Olyan kérdésem lenne hogy 2 napja fagyogat a gépem,néha belassul,szaggatva megy az egér,még kék halál is volt,ez lehet hdd probléma?nem indul el a rendszer,
Egy új wd 500gb os sata2 hdd van a gépben és azt írja ki a hds hogy teljesitmény 100% kondició 96% és ez a szöveg.A lemez felületén található 7 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 16406 alkalommal.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.müködési idő 2 nap
Lehetett a hdd miatt a fentebb irt problémák?
Vagy másban keressem a hibákat?mert nemrég raktam össze a gépet,(az adatimnál lévő core 2 konfig,)és nem ismerem egyik alkatrészt sem
Egyébként még olyan is volt hogy nem tudtam formázni de a 4 magos gépre ráraktam és akkor az egyből megformázta utána már a core2 gépen is sikerült.Ebből gondoltam hogy hdd lehet a bibis. ráadásul a 16406 alkalommal elöfordult probléma se épp nyugtatóKöszi .Üdv.Lajos.
-
Hali.
Van itt nállam egy maxtor 30gb-os pata hhd,Megszeretném nézni a kondicioját,de a hard disc sentinel semmit se mutat csak kérdöjelet. Van valami progi ami megmutatná milyen is winyó? hibás szektor van e?stb?
Vagy miért nem tudja tesztelni a HDS?Köszi.
-
válasz
Dzsekó #12415 üzenetére
Igen ebbe maradtunk tegnap hogy adok neki vissza a pénzből,de akkor valszeg ez lessz.Azt mondta vigyázott rá ,nem történt vele semmi persze én ezt nem tudom bízonyitani.Tanultam az esetből többet nincs kiprobálási gar,ha eljön valaki,csak úgy adom oda ha bejön és megnézni.Ha nállam jó onnan tovább nem érdekel.nem nagy összegről van szó,csak szarul esik az embernek olyan miatt égi amit elvileg nem követett el.De hozzáteszem a srác tényleg normális nem variál,csak nekem furcsa a helyzet mert szart még nem adtam el.
-
válasz
liksoft #12413 üzenetére
Hát az itt a bajság hogy nem probálta ki nállam mert sietett,igy adtam rá kiprobálási gart.Igazából nem variál a srác,csak én érzem magam kellemetlenül,holott tudom teljesen jó volt,mármint ha sentinelbe meglehet bízni.
Mondjuk az igaz hogy fél órán belül otthon volt és csak 5 óra mulva írt hogy nem jó,azt mondta csak most volt ideje kiprobálni.Na majd lessz valahogy,még filozom foglalkozzam e vele?.Köszi hogy írtál...
-
válasz
liksoft #12410 üzenetére
Köszi szépen a választ.Utána nézek,énis arra gondoltam hogy a verzio nem jó vagy a tápegysége mert csa kegy 400w os tápja van sose tudni.Csak azt nem tudom ha már nálla ezt a hiibát írta,és visszaveszem a hhd-ét akkor nállam is már szektor hibás lessz stb?? Köszi a választ.
-
Sziasztok !!
A segitségeteket szeretném kérni egy fontos hdd ügyben.Az lenne a lényeg hogy tegnap eladtam egy 750gb-os Hitachi hdd-ét. Sentinel szerint 100% volt nem sokat használtam.Rá 5 óra múlva hivott a srác hogy nálla nem jó a winyó mert csak 86% 9 szektor hiba van :S küldött képet hogy lehetséges ez?csalhat a Sentinel? Ráadásul azt írja a particiokat se változtatta és nem egyeznek azzal ahogy én hagytam,de majd meglátjátok a 2 kép között a külömbséget.Most akkor mi van?Ki nállam nem probálta a srác mert sietett,most nem tudom mit kezdjek vele,lehet hogy nállam 100% lessz,?nem tudom visszavegyem e a winyót,vagy adjak vissza az árából teljesen tanácstalan vagyok.Nállam tökéletes volt.Nem értem mi lett,lehet az ő gépével van a baj.?Várom válaszotok.Meg alapból ha tényleg elromlott akkor hogy lehetséges ez 5 óra alatt?hogy lessz 86% és 9 szektorhiba?nem értem..Köszi a segitséget,esetleg van más progi is amivel winyót lehetne tesztelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Netflix
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest