Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn82
tag
Az adatlap módosítás megtörtént.
A HD Sentinel van fenn, és a letöltő prog írja, hogy menne gyorsabban is, csak túl van terhelve a vinyó. Ha valaki ért hozzá tudja miről beszélek. A progiknak utána fogok járni. Egyet már kipróbáltam, de az közölte, hogy amíg vannak particiók, addig nem tud mit kezdeni velem. Ez a prog a hd tune pro volt. -
spawn82
tag
Üdv!
Lenne egy érdekes problémám. Vettem egy 2 TB-os WD vinyót. Mióta meg van elég sokat fagyogat a gép, és jelentősen lassabban indul mint előtte, pedig azt hittem, hogy mégiscsak SATA3-as, gyorsabb lesz. Ill ami jobban zavar, hogy ha töltök lefelé valamit, mindegy honnan, max 1,4 MB-al jön lefelé. Ez nem teljesen normális egy 120-as netnél. Nézegettem progikkal amik kiírják, hogy túlterhelt a lemez ilyen sebességnél. Mi lehet a gond? Mivel tudnám letesztelni, hogy a vinyó a gáz? Vagy esetleg valami más?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest