Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
daavidvhs
csendes újonc
válasz
MCGaiwer #56367 üzenetére
Azok még javíthatóak. HDSentinel-ben a Reinitalize disk surface funkcióval - vagy ha esetleg az nem menne, HDTunePro-ban erase, azon belül is zero fill funkcióval tudod javítani. (Természetesen előtte ments le minden adatot róla mert ez mindent törölni fog a lemezről. )
-
daavidvhs
csendes újonc
HDSentinel mit ír pontosan? Gyenge vagy hibás szektor?
-
daavidvhs
csendes újonc
"Szerencsére" pont aközben lett ilyen, hogy átmentettem egy másikra amik ezen voltak. Megkísérlek egy szektorjavítást, aztán ha mást nem olyat jó lesz tárolni ami nem olyan fontos. Azért ez meglepett hogy kb 2 teleírást bírt ki, szerintem ezután maradok a Seagate-nél inkább..
-
daavidvhs
csendes újonc
Toshiba HDD-k másoknál is problémásak egyébként? Kb 1 hónapja vettem itt egy HDWD220-at, bontatlanul, 2024. áprilisi gyártás. Ma 100-ról leesett 95-re, aztan 72-re aztán 57-re a kondiciója, pár óra alatt. Táppal nem hiszem hogy gond lenne, két ST2000DM008 fut mellette 3 éve, azok hibátlanok.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest