- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadzone41
őstag
tudna segíteni nekem valaki abban, hogyan tudom ezt a firmware-t feltelepíteni? hogyan tudom rárakni az exe filet egy pendrive-ra, hogy bootolható legyen? b75-ös UEFI-s alaplap.
-
Deadzone41
őstag
Üdv!
Új config került a gépembe, mikor először bekapcsoltam, az egyik vinyóm elkezdett kattogni, de úgy, hogy konkrétan verte a gépházat, és nem is látta a gép. kicseréltem a sata kábelét, átdugtam másik portba, most működik, viszont folyamat hallom, hogy parkol a fej (vagy mi). Gondolom mentsem róla azonnal az adatokat. Ezen kívül mit tehetek? a vinyó haldoklik, vagy valami beállítás, kompatibilítás probléma? samsung hd103sj típus.
-
Deadzone41
őstag
válasz
Deadzone41 #29046 üzenetére
update: csak a régi 120 gigás rendszer vinyóm nem hajlandó olvasni, a többit igen. ez mitől lehet? :\
-
Deadzone41
őstag
Üdv!
Bocsi, ha láma kérdés, de vettem egy ssd-t, emiatt achi-módra váltottam az alaplapom, és így, lehúzott vinyókkal telepítettem rá a win8-at. most az a gondom, hogy ha visszadugom a vinyókat, a rendszer nem látja őket. eszközkezelőben megjelennek, de adatot másolni, olvasni rájuk/róluk nem tudok. mi ilyenkor a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged