- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
temppro
tag
válasz
King Unique #54957 üzenetére
Ez jogos
, erre időközben gondoltam én is
Kipróbálom délután SSD-ről a HGST-re. -
temppro
tag
válasz
King Unique #54955 üzenetére
Szia,
köszönöm az infókat.
Csak adattárolásra használom, a windowsnak külön ssd-je van.
Két partíció van rajta egy 400Gb és egy 500Gb. A másolást próbáltam az 500as partícióról a 400-asra és próbáltam partíción belül az 500-asról az 500-as ra. Sajnos egyik esetben sem ment 55MB/s fölé, inkább 40 MB + .
Most munkában vagyok, délután kíváncsiságból elvégzem a szintetikus teszteket.
A vinyó nálam van már 3 éve (használtan vettem) és csak kb 3-4 hónapja tűnt fel hogy belassult. A tegnap próbáltam utánajárni, hogy miért lassult be de nem jöttem rá -
temppro
tag
válasz
King Unique #54953 üzenetére
Szia,
A sentinel szerint 100/100-as, es kb 50/%-70%a foglalt a particioknak. A particiok 0%ban torefezettek, azt megneztem en is. Hazamegyek utananezek ennek a cmr/smr dolognak.
-
temppro
tag
Sziasztok,
egy fura kérkedésem lenne, de már másra nem tudok gondolni, úgyhogy megkérdem
.
Szóval, szerintetek elképzelhető, hogy egy Windows 10-es frissítéssel belassul egy HDD?
Röviden a sztori, tavaly decemberig a letöltés, beleértve a torrentet is ment 70MB-80MB-vel is.
Aztán átállítottam az digi ONT-t bridge módba és a letöltés visszaesett 15-20 MB-re. Először arra gondoltam, hogy az ONT router vagy bridge mód miatt van, ezért visszaállítottam az ONT-t routerre, de semmi nem változott, ugyancsak 15-20 Mb a letöltés. A tegnap viszont kíváncsiságból megnéztem mennyit tud a vinyó, vinyóról vinyóra másolással egy 8 Gb-os fájl esetében (HGST HTS721010A9E63 Hitachi 1Tb 7200 fordulat) és akkor döbbentem rá, hogy a 15-20 MB az a vinyó. Szóval ez lett a szűk keresztmetszet, és azt próbálom megfejteni, hogy miért? ONT bridgre állítás könyékén volt egy win 10 frissítés is. a winyó töredezettségmentesített, szal ez nem lehet gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest