- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
zyben
tag
Ma megpróbáltam feltenni a Vistát, mert gyárilag az volt a gépen, gondoltam hátha az a baj. De sajnos ugyanazt a hibát észleltem. Lassú, nem mindig bootol be, az esemény naplóban 1 óra alatt eseményazonosító:11- ből vagy 10 látható. Forrásként az ATAPI-t adja, és ezt írja: Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Ide\IdePort1.
És ami zavar, meg ami miatt nem tudok tovább haladni a dologban, hogy a régi HDD-n szépen fut a windows7, nincs Event id:11
Valaki találkozott már ilyennel? Hol tudnék segítséget kérni, ha itt nem bírtok a dologgal?
Köszi előre is a választ. -
zyben
tag
Sziasztok!
Ez mitől lehet? Laptop Hdd csere után. Sata WD HDD Az op rendszer Windows 7 32 bit. Lassú, fagy. Nem mindig bootol be.Frissen van telepítve, idáig 4x telepítettem újra. A régi rossz HDD-nél nincs ilyen gond.(A rossz HDD-n sok szektorhiba volt, azért lett cserélve.)
Xp. nél kékhalál.
Hdd Sentinel:
A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 4755 alkalommal.Esemény azonosító 11
Forrás ATAPI
Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Ide\IdePort1.És ezt az event id:11 nagyon sokszor írja az eseménynaplóban.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest