Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby(ToG)
csendes tag
Milyen típusú Hitachiról lenne szó? Nekem csak SATA-sról van tapasztalatom, az nem csinálja. Viszont egy régi maxtorom az szokott így kattogni. Ha régóta csinálja már és mindig ugyanúgy, akkor szerintem nem gáz. Ha meg pár hónap múlva megadja magát akkor már tudod hogy mi volt a hiba és legközelebb mire kell figyelni.
-
Norby(ToG)
csendes tag
Honnan hiányzik az a láb, nem véletlenül a csatoló közepéről? Mert ha jól emlékszem onnan szándékosan ki van hagyva egy vagy több láb.
Másfelöl meg ha nem csatlakozik jól szerintem nem is menne. Már az elején hibát írna ki vagy fel sem ismerné a bios. Továbbá egy 40 Gigás vinyó már elég réginek számít simán kinézem belőle hogy csak UDMA-4-et tud. Ki sem használná azt a sebességet.
Javítsatok ki ha tévedek. -
Norby(ToG)
csendes tag
Esetleg nincs egy másik vinyó is a gépben, mert lehet hogy arra írta a boot szektort viszont erről akar indulni és nem találja az MBR-ot. Nálam már előfordult ilyen én is tanácstalanul álltam a hiba előtt aztán raktam a másik vinyóra is bootszektort és láss csodát faszán ment.
HITACHI rulz!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest