- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
válasz
Balathruin #40243 üzenetére
Ja értem
és hogyan gányolok 1et valami képet pls vagy valamit linkeljetek full hülye vagyok ehhez..
technikából 1es voltam mindig is -
dvd_R+
őstag
Sziasztok
lenne WDC WD10EALX-009BA0 SATA-III Hdd-m
nagyon sokat kerreg hangosan és folyamat zúg így hogy zzuuuuuuuu zzzzzzzzz züüüüüüü nem tudom utánozni... nagyon idegesitő mind kettő
mit lehet vele tenni ? -
dvd_R+
őstag
válasz
liksoft #18731 üzenetére
szia vagyok . nos a kép alapjan mi lehet a probléma ? javítható akkor programmal ? ha igen milyen progival és hogyan ?
imco : értem köszi akkor elvileg javítható ? tőled is felteszem a kérdést milyen progival ? hibátlanul müxeni fog és újra 100% lesz a kondició
egyébként most azt írja már csak hogy 96% a kondíció eddig 97% volt
-
dvd_R+
őstag
válasz
liksoft #18723 üzenetére
bocsi ha félre értetted én sem a táp hűtéséről írtam hanem arról hogy hűtve voltak a vinyok egy nocuta ventivel nem melegedtem a közelébe nem voltak soha sem a vinyomim az 50 fokhoz ..
másrészt bocsi de még mindig nem értem józan paraszt eszem nem ért ennyire ehhez
ha tudsz akkor kérlek egyszerübb választ adj igen javítható programmal , igen javítható szerelővel
nem nem javítható sehogysem .
előre is köszi ha te nem is tudod meg válaszolni akkor valaki köszönöm
-
dvd_R+
őstag
válasz
liksoft #18721 üzenetére
tuning proci huzva van kb 1éves hütése megvolt mindig jól hütve volt a tápom egy moduláris cooler master mit tom én milyen 25ropis szóval nem hinnem h a táp lenne a ludas a driveot nem érintette a tunning szeirntem csak proci és ram volt huzva biosba.
és akkor arra lennék kivancsi hogy javítható e? az a hiba amit ki ír a hdd sentinel valami programmal vagy esetleg fizikailag valami szerelővel aki ért hozzá ?
-
dvd_R+
őstag
szia de eddig semmi baja nem volt elsönek bekapcsoltam a gépet minden fasza ki kapscolom bekapcsolom és paff ezt tolja ..
feltettem egy hdd sentinelt-t ezt írja
A lemez felületén található 2 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Nincs szükség beavatkozásra.
teljesítmény 100%
Kondíció : 97%
ez javítható? vagy mit tegyeka tápom egy coolermaster nem tudom már pontosan milyen 600w moduláris 25ropis táp tuti h nem az a gond
-
dvd_R+
őstag
sziasztok most alakult ki egy problémám a samsung sata 250gb vinyomal ..
bekapcsolom a gépet elindul a win7 minden szuper de mikor ki írja üdvözöljük ott elkezd kattogni igy kb 10secenként 1 kattanás kb igy hogy TAAK.. 10seck TAAK..
köröülbelül 20-25 kattogas és utánna belép a windowsba és hibátlanul müxik mi a probléma ?
tune up utiles 2011 el vinyo drefagba analyzáltam a vinyokat végig pörgete mind2öt meghajtót mert 2meghajtóra van osztva és egyiknél se kezdet elkattogni stb ..
please help előre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest