Új hozzászólás Aktív témák
-
szpal17
őstag
Tápot?Szerintem ennek bőven vinni kéne mindent.
Egyébként bezavarhatott az, hogy a rendszer partíció elé be volt kötve egy 80GB-os másik vinyó(HD sentinel szerint 88%-os)?Ugyanis ha ilyenkor újratelepítettem a rendszert és leformáztam a rendszerpartíciót és ezt a 80GB-os részt is töröltem a telepítő kiírta, hogy szükség van néhány windows fájl telepítésére a 80Gb-ra...És persze azután az is rendszerindító lemez lett..nem lehetett formázni semmi...Mostmár átkötöttem máshová...eddig jó a gép.. -
szpal17
őstag
válasz
audi100td #8891 üzenetére
Xp-t használok...tegnap már próbáltam én is másik kábellel és másik sata csatlakozóba kötni...akkor lett ugye a második telepítés..hiányzó NTLDR hiánya miatt
Tehát most új rendszer új kábelek...most nézek új drivereket és nézek egy memória tesztet is...
Köszi egyébként a tippeket -
szpal17
őstag
Sziasztok!
Történt egy pár napja, hogy a rendszer elkezdett hülyéskedni( hibaüzenetek, exe-k leálltak, rendszer súlyos hiba, stb), aztán újrahúztam a rendszert. Sajnos továbbra is fennáll a dolog, mostmár annyival még rosszabb a helyzet, hogy néha másodpercekig nem reagál semmire a gép, játékok fagynak. A vinyóm Samsung 320GB-s Sata. A HDtune Benchmark tesztján úgy hogy a géphez nem nyúltam a Transfer rate 1MB\s és többször leugrált oda...
Szerintetek is vinyó a hibás?Mert garis..és visszavinném...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- 512 Gb-os NVME-k
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest