Új hozzászólás Aktív témák
-
DENON
tag
válasz
Cyberslider #11288 üzenetére
Sztem a sorrendet meg kéne cserélni.
Előszőr nyugi,aztán kábelcsere,vagy átdugás. -
DENON
tag
válasz
Cyberslider #11285 üzenetére
Kipróbálom.
Számomra eléggé aggasztó dolog,csak jókat hallottam a termékről,és pont jól belenyúltam a legrosszabba talán,de csere és jó lesz gondolom.
Vinyó próblémám még sosem volt amúgy, két samu van/volt a gépben idősek is tele is vannak,de műkődnek hibátlanúl./közel három évesek/egyébként semmi bajuk nincs/
Ez meg szerencsétlen elsőnap itt haldoklik.
Amúgy nem nagy a betegedési arány a vinyóknál ugye ?csak mert nem akarok hetente vinyót cserélni és adatokat másolni. -
csika
tag
válasz
Cyberslider #11129 üzenetére
Köszönöm,
pompás megoldás!Alaplap BIOS-át most frissítettem életemben először ... Ezt követően a Wondows nem akart települni az új vinyóra ... fél nap után vettem észre, hogy be kellene állítani a proci sebbeségét a normális értékre ... utánna minden zsír!
Köszi mégegyszer! -
lazydog
addikt
válasz
Cyberslider #1513 üzenetére
Egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest