- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Spirit #23477 üzenetére
Én tegnap nyomattam végig kb 1.5 óra alatt egy 120 gigás samut ami a fiókban figyelt egy ideje. Ezen is van 18 áthelyezett szektor de nem nagyon zavar mert tökéletes a vinyó. Az újabb verzió 1.8 as windows alatt futtatható teljes verziója van meg szerencsére, ez már elég gyors. Ezt használjuk a szervízben .
-
djculture
félisten
válasz
Spirit #23471 üzenetére
Áthelyezett szektorok száma nem sokat számít ha berakta helyettük a tartalék szektorokat. Nekem is van olyan vinyóm amit 6 éve használok és a sentinel 6 éve írja azt rá hogy jaj csap meg pap mert 2 nap múlva tönkremegy a vinyó. A hozzáértő szakiként kiolvastam a smart adatokból az okokat és kiderült hogy egy rossz táp volt alatta amiatt került bele egy csomó felpörgési hibás bejegyzés.
-
peti_s
addikt
válasz
Spirit #23471 üzenetére
Nekem is van olyan HDD-m, hogy 100% a teljesítmény, 0% a kondíció. Az a gond vele, hogy amint adatot írok rá, a bad szektorok száma nő, mivel nem igen lehet már rá írni, (10-20 MB-t gond nélkül, GB-t lehetetlen) és ki is írja a Windows, hogy bizony nem megy rá a cucc a HDD-re. Olvasni viszont kitűnően lehet, régi dokumentumaimat gond nélkül mentem le róla. Ez egy 500 GB-s WD. Én egy mélyformázást nyomnék rájuk, csak azzal az a gond, hogy lehet h kinyírja mindkettőt. Úgyhogy, inkább ezt ne tedd meg, másik HDD-d nincs erre a célra amire használni szeretnéd? Ám, a 21%-t használd akkor inkább.
-
Imco
őstag
válasz
Spirit #10777 üzenetére
A tápot semmiképp sem hagynám figyelmen kivül! Azért is emeltem ki! Keress rá itt topicon belül! Furcsa dolgokat tud müvelni. Saját tapasztalatban is volt rá példa, csak hosszas rábeszélésre cseréltem a látszólag hibátlan tápom. ..és láss csodát minden megjavult!
Nem biztos persze, csak alternativa a hibakereséshez. -
Imco
őstag
válasz
Spirit #10771 üzenetére
Kábel kh is lehet pl a sata táp átalakitonál vagy ami még valószinűbb, egy gyenge táp is pont ilyen hibákat tud okozni, még ha látszólag hibátlan is! Itt a topicba is volt már szó róla sokszor! Amig nem tudod prezentálni a hibát addig fölösleges visszavinni. Beláthatod, hogy garis hiba nélkül gariztatni reménytelen.
Probáld ki egy erősebb táppal, esetleg egy másik gépben. Sentinel mit ir?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- 24 Hours of Le Mans
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged