- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
mrlujoak #29575 üzenetére
Érdekes... nálam is van egy Toshiba noti, azzal hozták, mert nem indul a Windows, valószínű újratelepítés kell. A telepítés többszöri próbálkozásra sem sikerült (particionálás, formázás sem) és olvasva az esetedről megnéztem HDD Sentinellel. Bár nem tudom pontosan mikori a gép (szerintem kb két-három éves), ebben is Toshiba 320GB-s vinyó van és 0%-os
Ezek szerint direkt ilyen rövid élettartamra tervezték csak a Totyibákat.
A másik kérdésem is érvényes még mindig, miért állhat meg egy satás WD500as vinyó felismerésénél a rendszer még a biosba lépés előtt? Tegnap óta kilőttem még néhány hibalehetőséget: ha kihúzom a vinyót elindul a rendszer, másik merevlemezzel(WD640) de ugyanazzal az adatkábellel szintén működik, és másik gép rendesen felismeri a WD500ast és bootol is róla. Most már nincs sok ötletem, talán egy BIOS frissítés kell neki (bár eddig is ez a vinyó volt benn, nem hiszem, hogy ezzel változik vmi)
-
liksoft
nagyúr
válasz
mrlujoak #29575 üzenetére
Szia!
Ezen drive esetében a HDSentinel standard beállításában 60% körül gyors mentés javasolt, utána maximum hurcolászósnak szabad használni. De bármikor meghalhat. (A hurcolászós esetén ugye nincs adatvesztés ha meghal, csak kellemetlen, mert újra kell másolni.) 40% alatt gyakorlatilag akár használhatatlanná is válhat, mert több a gond vele mint a haszon, hogy van min cipekedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest