Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
ScomComputer #46881 üzenetére
Ez se az én vinyóm,csak sok gépet építek,javítok és az egyikbe nemolyrég ez volt,amit rögzítettem videón is,mert én nem találtam rá magyarázatot. De ugyanúgy wd-t vettem neki,csak éppen 2db 1terrás wd blue-t. Az egyikkel ezt cseréltem le.
-
djyuri
őstag
válasz
ScomComputer #46875 üzenetére
És bajos is a vinyó annak ellenére,hogy 100%-ot ír a sentinel.
(hangfalakon hallgassad,mert kb a közepétől indul a légkalapácshang. -
djyuri
őstag
válasz
ScomComputer #46850 üzenetére
Üdv
kiszámíthatatlan,hogy szériahiba van nálad vagy úgy jártál,mint egyik barátom. Neki a tápegység miatt mentek tönkre zsinórba a vinyói. 11,85-11,92 között ugrált a tápfesz. Új táppal már egy éve nincs gondja. (véletlen jöttünk rá,meg persze itt is segítettek )
-
Vynx
tag
válasz
ScomComputer #46850 üzenetére
Van egy Toshibám és 2db SEAGATE egyikel sincs semmi baj (1%-ot sem romlott az állapotuk, még van egy öregebb Samsung SATAII-es 2TB winyóm is, az is 100%). Én nem ajánlom a WD-t, mert sok rosszat hallottam róla, a másik meg, hogy még drágábbak is WD-k a többi márkánál. De lehet nálad SATA vagy táp kábel is a gond. Ha veszel új winyót vegyél melé új kábeleket is, ha régiek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netflix
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest