- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Alex123 #25069 üzenetére
Az a program jó lesz, ha WD-ről beszélünk.
A haver látott múltkor egy lovat. Megkérdezte, ha jobbról, távolról, közelről, felülről nézi, lehet-e, hogy sárkány lesz?
Az OS teszt alkalmával nem befolyásolja az eredményt. Adatmentés esetén viszont lehetnek gondok, hiszen az OS NEM piszkálhatja a mentendő drive-ot, de ezt egyre nehezebb elérni, mert egyre uralkodóbb típusúak a megjelenő OS-ek.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Alex123 #25064 üzenetére
Minden gyártónak van saját tesztprogramja. Ha az a tesztprogram hibakódot ad, akkor vált garanciára éretté a drive hivatalosan. Így ha ezt nem teszed meg, és a Sentinel nem 0%-nak mutatja (gyári progi teszt nélkül hibakódot ad ilyenkor), a garanciáztatása lutri. Mivel a drive a működési paramétereit rögzíti, így a "kihajtás" sem mindig előnyös.
Gyakorlati tapasztalatom, hogy a meghibásodások legalább feléért nem a gyártó a felelős. Szállításkor, üzemeltetéskor is mechanikailag is, meg elektromosan / megfőzve meghibásodhat.
-
JoinR
őstag
válasz
Alex123 #25062 üzenetére
Szerintem nemcsak akkor lehet gariztatni egy winyót, ha tele van bad sector-ral...ha az olvasó egység adta meg magát, az is lehet ok. Szerintem próbáld meg gariztatni, ott megnézik a hivatalos WD tesztprogrammal, és az megmondja mi a helyzet.
Amúgy nekem ilyen állapotban kb. fél évig ment a WD-m mielőtt megdöglött.
-
-
Imco
őstag
válasz
Alex123 #21831 üzenetére
Csak nem állom meg!
Pár napja értekeztem erről itt a topicban.
Nem az ügyfél státuszán, pénztárcáján múlik az árképzés, hanem a ráfordított munka, eszköz, energia függvénye. Korrektebb helyen.A "legolcsóbb" megoldás meg sokszor csak arra jó hogy semennyiért ne vállaljam be utána.
1-2 önjelölt tapasztalatlan kolléga elviszi azt a kevés esélyt is ami egy sérült HDD esetén marad a sikerre.Szerintem...
-
liksoft
nagyúr
válasz
Alex123 #21822 üzenetére
Ha ekkorát esett, akkor lehet ott még más gond is. Amennyiben pótolhatatlan adatok is vannak rajta, célszerű elgondolkodni indítás helyett adatmentéses szakemberhez vinni.
Ha csak a drive kell, akkor próbálkozhatsz.
U.i.: A látott és leírtak alapján a gari már ugrott (mint a drive), így ilyen vonalon nincs mit veszíteni.
-
Imco
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP 635 laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest