- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
BafyZsolt #7646 üzenetére
Szia!
Már bocsi, de az ASUS A7V8X-X alaplap egy SocketA, avagy S462 AMD, nem P3. Nekem is volt ilyenem, a maga idejében nem volt rossz lap. Csak a fránya VIA chip miatt nem tudott valami nagy teljesítményt, de akár még játékra is jó volt. Viszont megevett mindenféle hardvert, nem akadt vele össze semmi.
Mindjárt visszaolvasok, hogy mi is volt a problémád eredetileg.
Megnéztem az eredeti problémát.
Szerintem is azzal lesz baj, amit már többen is írtak. Az XP eredetileg csak 120 GB-ot ismer fel, amit az SP2-vel már korrigáltak. Telepítsd újra a rendszeredet XP SP2-vel és ha eredetileg meg volt rendesen formázva NTFS-nek, akkor már úgy fogja látni. Az már más kérdés, hogy ez a lap nem tudja még az USB 2.0-át, de ez csak sebességben számít, igaz ott nagyon.
-
iroques
csendes tag
válasz
BafyZsolt #7646 üzenetére
BafyZsolt winowsxp sp2 vagy magasabb sp számú és nem lesz több gondod a vinyóval. Egyébként a registryben egy (fejből nem tudom, hogy pontosan hová) biglbaenable=1 kapcsolóval kiküszöbölhető a probléma, de az sp2 biztosan segít, a 120Gigánál nbagyobb vinyó nem fog többé RAW módba váltani. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest