- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetee(tm)
aktív tag
Sajnos 1 cipőben járunk én is ugyanilyen HDD-t (WD 320GB/16MB Sata2 ll)vettem múlt héten hétfőn és azóta nekem is ugyanezt a hibát írja: "Windows-nem sikerült a késleltetett írás.A windows nem tudta menteni a fájt(D:\$Mft)összes adatát.Az adat elveszett.A hibát hardverhiba vagy a hálozati kapcsolat hibája okozhatja"
Valamit az everest is megfagy nem indul és a többi egyéb szép nyalámságok, hogy megfagy a gép 1x csak újraindul. Ha biosban bekapcsolom a HDD S.M.A.R.T funkciót ENABLED-re akkor a windows el sem indul, a lolgó megjelenik, de mihelyt a csík elindulna alatta nyomban ujra is indul, majd még1x és még1x és...mindanddig íg vissza nem állítom. Én próbálkoztam egy hiren's boot cd nevű progi segítségével, ami dos alatt teszteli a le a hdd- a saját progiával de a teszt eredménye eredménytelen volt, azaz semminemű hibát nem talált
Kicsit kezd megőrítni a dolog. először gyanakodtam a sata2 vezérlőre is de ahogy látom nem valószínű hogy az okozza, mert neked nforce vezérlőd míg nekem ATI, szal azt kizárnám.Valaki erre tud valamilyen megoldást? szívesen vennék(vennénk) minden segítséget.
Előre is köszi! -
liksoft
nagyúr
Szia!
A fagyás, és ez a drive-nál jelentkező probléma lehet máshol is a gépben. Tuning, memória, videokártya,.... Nézd meg, ha a felesleges cuccokat (CD-DVD) leveszed, akkor megy-e? (Nem zárom ki a tápegységet csak a neve és ráírt teljesítménye alapján.
Meg kéne nézni a drive-ot másik számítógépben. Ha ott korrekt, akkor egyértelműen a gépben kell a hibát keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Filmvilág
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO 2TB nvme ssd eladó /Garanciás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest