- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetee(tm)
aktív tag
Sajnos 1 cipőben járunk én is ugyanilyen HDD-t (WD 320GB/16MB Sata2 ll)vettem múlt héten hétfőn és azóta nekem is ugyanezt a hibát írja: "Windows-nem sikerült a késleltetett írás.A windows nem tudta menteni a fájt(D:\$Mft)összes adatát.Az adat elveszett.A hibát hardverhiba vagy a hálozati kapcsolat hibája okozhatja"
Valamit az everest is megfagy nem indul és a többi egyéb szép nyalámságok, hogy megfagy a gép 1x csak újraindul. Ha biosban bekapcsolom a HDD S.M.A.R.T funkciót ENABLED-re akkor a windows el sem indul, a lolgó megjelenik, de mihelyt a csík elindulna alatta nyomban ujra is indul, majd még1x és még1x és...mindanddig íg vissza nem állítom. Én próbálkoztam egy hiren's boot cd nevű progi segítségével, ami dos alatt teszteli a le a hdd- a saját progiával de a teszt eredménye eredménytelen volt, azaz semminemű hibát nem talált
Kicsit kezd megőrítni a dolog. először gyanakodtam a sata2 vezérlőre is de ahogy látom nem valószínű hogy az okozza, mert neked nforce vezérlőd míg nekem ATI, szal azt kizárnám.Valaki erre tud valamilyen megoldást? szívesen vennék(vennénk) minden segítséget.
Előre is köszi! -
liksoft
nagyúr
Szia!
A fagyás, és ez a drive-nál jelentkező probléma lehet máshol is a gépben. Tuning, memória, videokártya,.... Nézd meg, ha a felesleges cuccokat (CD-DVD) leveszed, akkor megy-e? (Nem zárom ki a tápegységet csak a neve és ráírt teljesítménye alapján.
Meg kéne nézni a drive-ot másik számítógépben. Ha ott korrekt, akkor egyértelműen a gépben kell a hibát keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Router gondok
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest