- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
liksoft #5097 üzenetére
Hello!
A táp miatt valóban hamar megadják magukat a vinyók! Mi van a külső usb s rackekkel? Azok külön áramról üzemelnek, s nekem is abban volt a samu vinyóm, s 4 hónapot bírt ki (vásárlástól számítva)! Heti pár órát használtam csak. A notimról a fontosab dolgokat, filmeket, zenéket, stb. tartottam rajta, de nem használtam állandó jelleggel. Mégis egyszerűen elkezdett ketyeregni, megált a commander ha tallóztam benne, illetve 1 napi szenvedés után, nem is ismerte fel a noti...! Gariba becserélték. Tegnap vettem át a zsír új samsung 250Gb os Pata s vinyót! Ismét a mobile rackben kapott helyet. Ha nem kap megfelelően stabil energiát, azt hol tudom megnézni?
everest? hdsentinel? disc wizard? hdd regenerator? -
DrSoul
őstag
válasz
liksoft #5097 üzenetére
Pedig figyelek az ilyenre...
A tápellátás szerintem jó, Chieftec 400W (vagy 410?)-os táp, a ház nagy torony Casetek, a vincsiket jó távol raktam egymástól, nem melegítik egymást, és mindegyiket külön-külön 1-1 venti hűti (bár alacsony fordulatszámon, hogy ne zörögjön annyit, de folyamatosan).Régen figyeltem a konfigurációm tápellátását folyamatosan, nem nagyon ingadozott...
Tehát nincs atomstabil HDD. Akkor a mai technológiai ismeretek alapján, azon kívül, hogy az ember folyamatos Backupokat készít, melyik a legjobb adattárolási módszer?
Egyébként nagy cégek, bankok is tudtommal HDD-n tárolnak, persze backupolva folyamatosan. Ritka az, hogy szalagra mentenek, meg az nagyon drága... Elérhető áron mi a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hegesztés topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest