- Telekom mobilszolgáltatások
- A Motorola is Air mobillal készül
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
válasz
King Unique #50000 üzenetére
Majd teszek azért egy kört a seagatenél hátha.... olcsó volt így nagy kár nem ér viszonylag, az akkori bolti ár 1/3adáért vettem, szóval nincs nagy anyagi károm, viszont a kevés élettartam miatt azért bosszantó a hiba. miután vettem elég sokat teszteltem az utánalévő napokban, és azért vigyáztam h mindig rendesen le legyen választva ha csatlakoztatva volt, és leejtve sose volt. ennyit bírt ezekszerint, kb másfél éve van nálam.
na de a kérdés h akkor ezután milyen márkájút vegyek? maxtort passzolom ezekután, marad a wd elements vagy a toshiba canvio amik még árban elfogadhatóak... melyik a jobb választás vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyúrósok ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- A Motorola is Air mobillal készül
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest