- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
Mezga Aladár #37678 üzenetére
Nekem a Greennel is abszolút pozitív a tapasztalatom. Igaz, nálam minden be van hűtve 40 fok alá, meg figyelek rájuk egyébként is.
Pont néhány hónapja váltam meg jó pár hibátlan 1,5-2 terás Greentől, mert nagyobbra váltottam.
Igazából nincs olyan széria, amire ne tudnál embereket találni, akik vagy ajnároznák vagy szapulnák. A probléma szerintem nagyrészt onnan gyökerezik, hogy az emberek jelentős része (még a magukat informatikusnak titulálók sem) nincs tisztában azzal, hogy vannak bizonyos íratlan szabályok, amikkel elég szépen lehet prolongálni a merevlemezek élettartamát.
Illetve a be nem tartásukkal szépen le lehet őket térdeltetni viszonylag rövid időn belül.Egy érdekesség, a red hűvösebb mint a green.
Ugyanannyi lemez van bennük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest