- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
ggg666 #31029 üzenetére
8 éves üzenetre válaszoltál
Én ügyemben: fejlemények!
Szeretem a logikát keresni mindenben, így tettem most is, és találtam is a történtekben
Nos, a gép bootképtelenné tétele igen egyszerű, át kell rakni másik sata csatlakozóra a merevlemezt, kikapcsolt állapotban. Arra, hogy nem bootolt be a gép, ez a magyarázat. Ha beállítom, hogy a 3. sata portról bootoljon, akkor teszi a dolgát szépen. A lekapcsolásra is találtam magyarázatot!
Mikor ugye bootolna be a gép, akkor néha-néha lekapcsolt, mintha kihúztam volna a kábelt.
Nos ez meg akkor történik, ha:
1. Átrakom a merevlemezt egy másik sata csatira.
2. Ez után belépek biosba
3. A biosból a beállítások mentése nélkül kilépek.
Ekkor elkezdi a gép betölteni a windowst, de ugye arról a sata portról akarja betölteni, amelyen semmi sincs, nem hogy működő merevlemez. Nemes egyszerűséggel lecsapja magát az áramról. Ez esetben is, ha beállítom a bootolni kívánt merevlemezt, akkor teszi a dolgát.Tehát eddig ezek a misztikumok meg vannak oldva. Egyedül arra keresném a választ, hogy a 33 crc hiba mitől keletkezett, illetve miért tekert a vinyó 100%-on, és miért van 9ezer disk hiba az eseménynaplóban.
Most egyelőre szemet hunyok az ügy felett, aztán a későbbiekben meglátjuk, hogy jelentkezik-e a hiba. Ha igen, akkor visszatérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest